'La tendresa'

Traductor de Google:

Alfedo Sanzol has taken his inspiration from Shakespeare’s comedies to direct an ingenious romantic comedy of lumberjacks and princesses who tell us about the impossibility of protecting us from the harm that love can inflict on us. If we want to love, we have to risk suffering.

La tendresa tells the story of queen who is something of a magician, and her two daughters, who travel with the invincible armada, forced by Felipe II into marriages of convenience with English nobles after invading England. When the armada sails close to an island the queen thinks is deserted, she causes a huge storm which sinks their ship. Her plan is to live on the island with her daughters and never have to see a man again. The problem is they’ve chosen an island inhabited for the last twenty years by a lumberjack and his two sons…

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria. A les taquilles
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


La tendresa narra la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l'Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l'Armada passa a prop d'una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s'hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d'homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Autor i director: Alfredo Sanzol.

Repartiment: Laura Aubert, Javi Beltrán, Elisabet Casanovas, Carlos Cuevas, Marta Pérez i Jordi Rico.

Coproducció: T de Teatre i Dagoll Dagom.

Teatre Poliorama

Address:
La Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Teatre Poliorama
When
From 19/01/2019 to 24/03/2019.

Phone number

x:
902 150 025

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year