‘Likes’

Traductor de Google:

This version of the tragic comedy of Calisto and Melibea sees two actors take on the challenge of representing one of the most fundamental works in our literature and sharing its values and sensitivity with a modern audience.

Puppetry techniques and object theatre make for a dynamic and contemporary production, rich in imagery and craft resources in line with the artistic itinerary of Bambalina.

The goal is to give the audience the chance to get to the guts of this prodigious work through experience and feeling.

Schedule

Others

Se celebra a:
Sala Versus Glòries.
Es venen les entrades a:
Sala Versus Glòries.


En l'extensa trajectòria de la companyia Bambalina Teatre Practicable no resulta difícil encaixar un espectacle a partir de la Celestina de Fernando de Rojas. En el seu repertori s'han anat alternant al llarg dels anys moltes obres d'autors clàssics: Quixot, Cyrano de Bergerac, Ubú, Història del Soldat, Carmen i El geperut de Notre Dóna'm, entre altres; havent-se consolidat aquesta línia de treball com una qualitat artística que identifica i prestigia a la companyia.

En aquesta ocasió i atès un context teatral i d'exhibició en crisi hem volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de "Calisto i Melibea". Encara que el desafiament comprèn també l'adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d'un muntatge que pretén acostar els valors d'una de les obres fonamentals de la nostra literatura a la sensibilitat del públic actual. Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d'objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l'itinerari artístic de Bambalina.

El propòsit principal del muntatge és proporcionar al públic l'oportunitat de penetrar en les entranyes d'aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment, depassant així la perspectiva més distanciada i intel·lectual que emana de la lectura de l'obra. Bambalina Teatre Practicable.

Sala Versus Glòries

Address:
Castillejos, 179
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
Sala Versus Glòries
When
From 30/01/2019 to 24/02/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year