‘L’hora del jazz’

Traductor de Google:

Plaça de la Vila de Gràcia is the focal point for the festival ‘L’hora del jazz – Memorial Tete Montoliu’, which reaches its 29th edition in September.

Two free concerts will be given in the square on Sundays from 8 to 29 September. As with the last edition, the performances will be in the afternoons, at 5 pm and 7 pm.

The performances on 22 September are devoted to young talent, with two groups headed by musicians under thirty, offering a taste of the creativity coming out of Barcelona’s music schools.

The Jamboree Jazz Club will also be hosting one of the festival concerts, as it has done on previous occasions.


El dia 22 serà el dedicat al talent jove, amb l´actuació de dos grups liderats per músics menors de 30 anys, una petita mostra de la creativitat dels que sorgeixen de les escoles superiors de música que hi ha a Barcelona.

La Plaça de la Vila de Gràcia torna a ser el nucli del Festival, començant el 8 de setembre, i acollint dues actuacions gratuïtes cada diumenge fins el dia 29. Com a la darrera edició, els concerts seran per la tarda, de 17 a 19h.

El Jamboree Jazz Club, un espai clàssic a la nostra ciutat, també acollirà un dels concerts del Festival, com ja ha fet en edicions anteriors.

Plaça de la Vila de Gràcia i Jamboree

Address:
Pl Vila de Gràcia, 0001
:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08012
City:
Barcelona
Where
Plaça de la Vila de Gràcia i Jamboree
When
From 08/09/2019 to 29/09/2019.

Website

Web:
www.amjm.org

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year