‘Messi 10’, by Cirque du Soleil

Traductor de Google:

Data final aproximada

Messi 10 is the new production by Cirque du Soleil. On 10 October the city will be premiering the show, which delves into the passionate world of football.

Messi 10 offers a powerful combination of lights, sounds, music, technical equipment and audio-visuals to celebrate the legacy of the great player and underline the cultural wealth of one of the world’s most popular sports.

Forty-six artists from over fifteen countries appear on stage for a spectacular performance full of magic. The 90-minute show will have the audience vibrating with the story of a youngster who overcomes all obstacles to achieve his dream, reminding us of the greatness achieved when we pick ourselves up again after every fall.

Schedule

Others

Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


10 Messi by Cirque du Soleil", una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans, traduirà acrobàticament l'atletisme, la devoció i la superació que combinen el món del futbol amb el del circ, celebrant el millor futbol del nostre temps.

"10 Messi by Cirque du Soleil" explica la història d'un jove amb l'ambició incansable de superar qualsevol obstacle per arribar a ser el millor número 10 del món. El show explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s'assoleix cada vegada que algú cau i s'aixeca en el camí cap a l'impossible.

Un elenc de 46 artistes guiarà el públic i els fans en un recorregut vertiginós de 90 minuts d'adrenalina que combina una performance física enlluernadora amb una sorpresa poètica impensada, i una banda sonora vibrant com a teló de fons.

L'espectacle s'estrenarà al Parc del Fòrum de Barcelona el 10 d'octubre del 2019 i serà l'única ciutat d'Espanya on es presentarà abans de començar una gira mundial a partir del 2020.

El Parc del Fòrum

Address:
Pl Fòrum, 1
:
Sant Martí
Area:
El Besòs i el Maresme
Post Code:
08019
City:
Barcelona
Where
El Parc del Fòrum
When
From 10/10/2019 to 10/11/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year