Teatre "Pel davant... i pel darrera"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Borràs.
Es venen les entrades a:
Teatre Borràs.


"Pel Davant.... i pel darrera" és probablement la comèdia més divertida mai escrita des de que es va estrenar a Londres l'any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta.

L'espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral, un vodevil, bastant cutre. Però, per enganxar-se, no fa falta entendre res dels problemes als quals s'enfronta un actor: són problemes de la humanitat..., de nosaltres mateixos!

Estimem aquests pobres personatges i aquesta simpatia, combinada amb la frenètica sèrie de gags que no paren mai, conformen la base d'una relació única de l'obra amb Barcelona. Aquesta ciutat ja ha vist quatre muntatges, i aquest és el cinquè. No hi ha altra ciutat al món on això hagi passat.

Altre cop hem pogut reunir un gran repartiment de 9 magnífics actors: Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot.
Estem novament en molt bona companyia, així que donem-nos l'oportunitat d'oblidar per un moment els problemes i gaudim del retorn d'una llegenda.

Teatre Borràs

Address:
Pl Urquinaona, 9
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08010
City:
Barcelona
Where
Teatre Borràs
When
From 13/11/2019 to 15/12/2019.

Phone number

x:
902 400 222

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year