‘Petits cinèfils’

Traductor de Google:

CaixaForum is offering a family programme with a selection of films to initiate young children in the world of film. The films are grouped into monographic series and aim to introduce new styles and different animation techniques used around the world.

Check out the full programme here.

Schedule

Others

Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Es venen les entrades a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.


Petits cinèfils és un programa per educar la mirada gaudint del millor cinema. Disposa d'una programació familiar anual i una selecció acurada i variada de pel·lícules per iniciar els més petits en el món del cinema. Les pel·lícules s'agrupen en cicles monogràfics que tenen com a fil conductor un autor, un realitzador o un estudi d'animació, i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d'animació utilitzades arreu del món.
A la primera sessió de cada cicle comptarem amb un especialista que abordarà, des de la seva experiència, els processos creatius de la projecció. A totes les sessions, un educador presentarà la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la. Els assistents podran comptar també amb un full de sala amb informació i recursos educatius complementaris.

Programació:
- 'La revolta dels contes'
Dissabte 6 d'octubre i diumenge 9 de desembre de 2018

La pel·lícula narra un encreuament de contes clàssics, com el de la Caputxeta o el de la Ventafocs, revisats de manera moderna i políticament incorrecta del cèlebre Roald Dahl.

- ¡La vida d'en Carbassó'
Dissabte 13 d'octubre de 2018

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, on es narra delicadament i es representa molt bé la duresa d'algunes infanteses.

- 'La guerra de los botones'
Dissabte 20 d'octubre de 2018

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

- 'Mary Poppins'
Dissabte 27 d'octubre de 2018

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

- 'Los 400 golpes'
Dissabte 3 de novembre de 2018

La commovedora història d'un jove que, abandonat a la seva sort, s'endinsa lentament en el món del crim, empès pels durs cops que li proporciona la vida.

- 'El meu amic el gegant'
Dijous 6 de desembre de 2018

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

- 'Matilda'
Divendres 7 de desembre de 2018

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.

- 'James y el melocotón gigante'
Dissabte 8 de desembre de 2018

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Address:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Area:
La Font de la Guatlla
Post Code:
08038
City:
Barcelona

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year