‘Picasso discovers Paris’

Traductor de Google:

The Museu Picasso is exhibiting works by Bartholomé, Carrière, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Capiello, Degas, Cézanne, Steinlen, Gauguin and others, all coming from the permanent collection at the Musée d’Orsay and the Musée Picasso Paris.

This display in the rooms of the permanent collection is the result of the exchange of works on loan from the Museu Picasso as part of the exhibition ‘Picasso bleu et rose’ at the Musée d’Orsay, jointly organised with the Musée Picasso Paris. The display highlights Picasso’s admiration for various artists from the Paris scene at the beginning of the 20th century.

Schedule

Others

Se celebra a:
Museu Picasso.


En el marc de la col·lecció permanent, el Museu Picasso de Barcelona exposarà peces impressionistes i simbolistes del Museu d´Orsay de París i el Museu national Picasso-París.

Aquestes obres permetran al públic copsar l´impacte que el jove Picasso va experimentar en els seus dos primers viatges a París.

El Museu Picasso mostrarà a mitjans de setembre, peces de Barholomé, Carrière, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Capiello, Degas, Cézanne, Steinlen i Gauguin entre d´altres, provinents de la col·lecció permanent del Musée d´Orsay i del Musée national Picasso de Paris.

Aquesta intervenció a les sales de la nostra col·lecció permanent neix arran de l´intercanvi d´obres en prèstec que el Museu Picasso fa a la mostra Picasso bleu et rose del Musée d´Orsay de París organitzada conjuntament amb el Musée national Picasso-París. La mostra farà palesa l´admiració de Picasso envers alguns artistes de l´escena parisenca de principis del segle XX.

La selecció d´obres s´ha realitzat a partir de la crítica de Felicien Fagus amb motiu de l´exposició de Picasso i Iturrino a la Galerie Vollard publicada a la Revue Blanche el 15 de juliol de 1901, i a partir de les obres de Pablo Picasso que fan referència a altres artistes. Les peces que Picasso va veure en directe per primera vegada a París es relacionaran amb obres de la col·lecció del Museu.

Museu Picasso

Address:
C Montcada, 15*23
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Museu Picasso
When
From 21/09/2018 to 20/01/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year