‘Toruk (The First Flight)’ by the Cirque du Soleil

Traductor de Google:

The film Avatar, by James Cameron, is the inspiration for this show by the Cirque du Soleil.

Visual effects, puppets, cutting-edge scenography and a cinema-style soundtrack transport the spectator to the amazing world of Pandora. The show combines James Cameron’s imagination with the artistic vision of the Cirque du Soleil, thanks to the directors and multimedia innovators Michel Lemieux and Victor Pilon.

The show narrates the adventures of Toruk, Tysal and the two Omaticayan youngsters, Ralu and Entu. All four embark on a journey to the heights of the floating mountains to save the Tree of Souls from a natural disaster and the Na’vi from a terrible end.

Schedule

Others

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.


Inspirat per la pel·lícula de James Cameron, AVATAR, "Toruk - El primer vol" transporta l'espectador al món de Pandora en un escenari visualment impactant. Es tracta d'una odissea narrativa a través d'un món d'imaginació, descobriments i possibilitats.

Mitjançant una fascinant fusió d'efectes visuals, titelles i escenografia d'última generació, acompanyat per una música cinematogràfica que el portarà fins al capdamunt; el Cirque du Soleil deixa la seva marca amb el seu estil singular en el món imaginari de James Cameron i uneix dues visions artístiques de la mateixa família, que capturen la imaginació.

A més, aquesta experiència en viu porta la marca dels directors i innovadors multimèdia Michel Lemieux i Victor Pilon. Es tracta d'una oda vivent a la coexistència simbiòtica dels Na'vi amb la natura, i la seva creença en la interconnectivitat essencial entre tots els éssers vius.

Narrat per un "contacontes Na'vi" i poblat de personatges inoblidables, Toruk - El primer vol és un conte mític que transcorre milers d'anys abans dels esdeveniments de la pel·lícula AVATAR, i abans que els humans posessin peu a Pandora.

Quan una catàstrofe natural amenaça de destruir el sagrat Arbre de les Ànimes, ralu i entu, dos nois Omatikaya a la vora de l'edat adulta, audaçment decideixen prendre les regnes de l'assumpte. En descobrir que Toruk pot ajudar-los a salvar l'Arbre de les Ànimes, emprenen, juntament amb la seva nova amiga, Tsyal, una missió cap a les altures de les Muntanyes Flotants per trobar l'imponent depredador vermell i taronja que domina el cel de Pandora. La profecia es compleix quan una ànima pura sorgeix des dels clans per muntar a Toruk per primera vegada i, així, salvar els Na'vi d'una destinació terrible.

Transport públic
TMB reforçarà el servei d´autobusos tant de pujada com de baixada al recinte per a les sessions d´aquest cap de setmana.

En aquest sentit, els dies 18 i 19 de gener, la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) prolongarà mitja hora el servei i es reforçarà amb més vehicles entre les 20 h i les 21.30 h. A la sortida, TMB habilitarà un servei especial d´autobusos de baixada quan finalitzi l´espectacle (a partir de les 23.05 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d´Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l´indicador de línia "Pl. Espanya - Palau Sant Jordi".

Divendres el metro funciona fins a les dues de la matinada, i dissabte hi ha servei continuat tota la nit.

I pel diumenge, 20 de gener, TMB reforçarà la línia 150 d´autobús amb més vehicles de pujada, entre les 15 h i les 16.30 h, i de baixada a la sortida de l´espectacle, el reforç serà de 18.05 h a 20.05 h.

Diumenge el servei de metro finalitza a les 12 de la nit.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
From 18/01/2019 to 27/01/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year