Magic hour at the Monastery of Pedralbes

Traductor de Google:

On Tuesdays and Fridays in the summer, from 6 pm to 9 pm, the Monastery of Pedralbes will be opening its cloister and offering a place to disconnect from everyday stress while enjoying the beauty of the place and a bit of peace and quiet.

The initiative offers people a free visit to this Gothic cloister, the largest of its kind to be preserved in the world.

The cloister is free to visit until Friday 13 September.

Schedule


Un paratge de calma, repòs i tranquil·litat. Un indret de pau i bellesa. El Monestir de Pedralbes obre les seves portes les tardes de dimarts i divendres d´estiu, des del dimarts 4 de juny al divendres 13 de setembre, perquè els ciutadans i ciutadanes puguin gaudir del que és considerat com un dels claustres gòtics més grans del món.

Els dimarts i divendres d´estiu, de les 18 h i fins les 21 h, el Monestir de Pedralbes obre les seves portes per donar accés al seu claustre i tenir uns instants per desconnectar de l´enrenou, l´estrès i la pressa del dia a dia i gaudir d´un univers de bellesa i una estona de calma i tranquil·litat.

Amb aquesta iniciativa, es podrà visitar de manera gratuïta el claustre gòtic conservat més gran del món, i gaudir de la bellesa i la calma que sempre és present en aquest espai màgic del Monestir de Pedralbes.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Address:
Bda Monestir, 9
:
Les Corts
Area:
Pedralbes
Post Code:
08034
City:
Barcelona
Where
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
When
From 04/06/2019 to 13/09/2019.

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year