Mercat de Pagès a la rambla del Brasil

Traductor de Google:
Sants. Tots els dissabtes de 10 a 14.30 h, parades de productes ecològics, de temporada, de proximitat o de comerç just a la rambla del Brasil, a l'altura de l'avinguda de Madrid.

Dissabtes a Sants també hi ha Mercat de Pagès. Les parades de productes ecològics, de temporada, de proximitat i de comerç just s’instal·len a la rambla del Brasil, per sota de l’avinguda de Madrid, amb totes les mesures de prevenció del contagi de la covid-19, com l’aforament limitat dins del recinte delimitat. A més, hi trobareu algunes activitats de lleure en família o vinculades als moviments socials del barri.

Schedule

Dissabtes a Sants també hi ha Mercat de Pagès. Les parades de productes ecològics, de temporada, de proximitat i de comerç just s'instal·len a la rambla del Brasil, per sota de l'avinguda de Madrid, amb totes les mesures de prevenció del contagi de la covid-19, com l'aforament limitat dins del recinte delimitat. A més, hi trobareu algunes activitats de lleure en família o vinculades als moviments socials del barri.

Rambla Brasil amb Avinguda Madrid

Address:
Rbla Brasil, 60
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
Sants
City:
Barcelona
Where
Rambla Brasil amb Avinguda Madrid
When
Permanent event

Social networks

Twitter:
https://twitter.com/mercatdepages

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year