Music in the Parks

Traductor de Google:

Every year the city’s green spaces fill with music thanks to the traditional festival Music in the Parks. This year’s cycle starts in the Parc de la Barceloneta on 31 May, at 9 pm, with a concert by the singer Eva Fernández.

Music in the Parks was conceived over twenty years ago with the aim of offering quality music for all audiences and promoting young performers. At the same time, the festival seeks to strengthen the potential of parks as places for people to get along together and enjoy leisure options on summer evenings.

See the full programme here.

Others

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.


Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de la ciutat com espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d´estiu. Els intèrprets dels concerts de música clàssica i jazz, són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat.

En una ciutat com Barcelona, els espais verds de la ciutat son pulmons que, a part de proporcionar espais d´oci, d´esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura i disminuir la contaminació acústica alhora que son l´habitatge de fauna i flora variada.

Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany mantenim les visites guiades prèvies als concerts. D´aquesta manera podreu conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també curiositats d´aquests espais que, de ben segur, us sorprendran.

A més, a la sessió inaugural del cicle, al Parc de la Barceloneta, podreu visitar La Fàbrica del Sol, que és l´equipament de referència per estendre la cultura de sostenibilitat a la ciutat. El nou parc de les Glòries acollirà dos concerts, una oportunitat per conèixer aquest nou espai verd de la ciutat. I el concert de cloenda del cicle es farà al Park Güell, un dels parcs més emblemàtics de Barcelona, on podreu gaudir de la música envoltats d´un patrimoni arquitectònic i natural exepcionals.

Diferents parcs i jardins de la ciutat

Address:
Pg Marítim de la Barceloneta, 0
:
Ciutat Vella
Area:
La Barceloneta
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Diferents parcs i jardins de la ciutat
When
From 31/05/2019 to 30/08/2019.

Social networks

Twitter:
twitter.com/BCN_Ecologia

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year