Musical "Priscilla, Reina del Desierto"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Tívoli.

Torna l'inoblidable, icònic, divertit i mític musical: Priscilla, Reina del Desert!

Priscilla, Reina del Desert, és el musical internacional més espectacular i divertit. Narra les aventures de tres artistes drags que atravessen el desert australià amb l'autobús que dóna nom al musical, per trobar l'amor i amistat; i en el qual troben molt més del que mai podrien haver somiat.

Amb 40 artistes, una impressionant col·lecció de més de 500 vestits premiats, 200 tocats extraordinaris i la banda sonora més ballada de la història – amb els èxits més grans de la música disco, des de Tina Turner a Madonna – és el musical "feelgood" per excel·lència.

Guanyador de premis Oscar, Tony i Olivier, s'ha representat a 135 ciutats, 30 països i més de 7 milions de persones l'han ballat.

Al 30è aniversari de l'estrena de la pel·lícula i celebrant els 18 anys de la premiere mundial del musical a Sydney, Priscilla, Reina del Desert, torna al Teatre Tívoli.

Desempolsa les teves perruques i talons, practica les teves millors passades de ball i cobreix-te amb tota la brillantina que puguis trobar perquè el musical més inoblidable, icònic, divertit i mític, està de tornada!

Teatre Tívoli

Address:
Casp, 8*10
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Teatre Tívoli
When
From 01/10/2024 to 24/11/2024

Website

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year