Christmas at the Port

Traductor de Google:
Fairs. The Barcelona Port Christmas Fair is back at the Moll de la Fusta wharf.

Moll de la Fusta wharf is playing host to the third edition of "Christmas at the Port", from 9 December to 6 January, under the punning slogan "Nadal a Bon Port” [Christmas in Safe Port].

More than 85,000 LED lights making up the Christmas gathering’s lighting which will also feature a traditional and food market, attractions for the little ones and a full programme of entertainment from the music associations and schools based in Barcelona Port’s local neighbourhoods.

The  Solidarity Container, the annual campaign organised by the Barcelona Port Community for collecting food for people in need, will have a notable presence this time at the "Christmas at the Port".

The traditional switching on of the lights takes place on 9 December at 6 pm. 

Schedule

Others

Occur on:
Moll de la Fusta.

Del 9 de desembre al 6 de gener, el moll de la Fusta acollirà la tercera edició de "Nadal al Port" sota l'eslògan "Nadal a Bon Port".

Més de 85.000 llums led composen la il·luminació de la trobada nadalenca que també comptarà amb un mercat de comerç i gastronomia, atraccions per als més petits i un complet programa d'entreteniment de la mà de les entitats i escoles de música dels barris veïns al Port de Barcelona.

El Port de Barcelona i la seva Comunitat Portuària aproparem l'activitat portuària als infants a través de diverses iniciatives. Els més petits podran aprendre com es recullen els residus de les aigües del Port o convertir-se en estibadors movent contenidors de mercaderies.

El Contenidor Solidari, la campanya que cada any organitza la Comunitat Portuària de Barcelona per recaptar aliments per a persones necessitades, tindrà en aquesta ocasió una presència destacada al "Nadal al Port". La idea és apropar als ciutadans aquesta campanya solidària, que se celebra per setzè any consecutiu, per aconseguir el màxim d'aportacions econòmiques que es transformaran en aliments al "Banc dels Aliments". La recaptació es farà exclusivament online (http://www.portdebarcelona.cat/ca/web/autoritat-portuaria/rsc) i els visitants de la fira trobaran les instruccions per poder fer les seves aportacions al contenidor instal·lat al moll de la Fusta.

La tradicional encesa de llums tindrà lloc el 9 de desembre a les 18.00 hores. T'hi esperem!

Address:
Moll de Bosch i Alsina, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
When
From 09/12/2021 to 06/01/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year