Nits del Fòrum: Dates

Traductor de Google:

Others

Occur on:
El Parc del Fòrum.

Aquest estiu Primavera Sound tornarà a obrir el Parc de Fòrum a la ciutat en la segona edició de les Nits de al Fòrum, que tindrà lloc entre els mesos de juliol i setembre.

Artistes confirmats

L'estrella del trap argentí Duki presentant el seu nou disc "Desdel fin del mundo" (23 de juliol), el violinista tot terreny Ara Malikian (2 de setembre), els dobles cartells de flamenc formats per Estrella Morente i Israel Fernández amb Diego del Morao (18 de juliol) i Farruquito i Miguel Poveda (29 d'agost), Califato ¾ i el seu folklore subversiu (16 de setembre), la revelació pop de moment Rigoberta Bandini (22 de juliol), el quartet tarragoní de punk rock Crim celebrant els seus deu anys de trajectòria al costat de La Inquisición (17 de juliol) o el polimòrfic rap viral de Ptazeta (29 de juliol) conformen el primer elenc de confirmacions de Nits del Fòrum 2021. De nou, l'espai acollirà diverses festes de l'Ambient de l'Fòrum, entre les quals es troben les de Ladilla Russa (1 d'agost) i el retorn de La Prohibida (12 de setembre), així com dos esdeveniments de categoria, cadascun en el seu terreny, com són el Festival de Cante Flamenco de La Mina (28 de juliol) i la final de la bata lla de galls mundial USN World Summer Cup (21 de juliol). A mitjans d'agost arribarà el torn del col·lectiu barceloní Voodoo Club Allstar (20 d'agost) i de la festa Dub Academy protagonitzada per O.B.F. feat. Sr. Wilson & Betlem Natali i Green Light Sound System (21 d'agost).

Un dels plats forts d'aquesta edició arribarà en forma de doblet: Bad Gyal, llegenda local d'imparable ascens amb el seu abrasador nou EP Warm Up encara ressonant, finalment celebrarà el seu anhelat homecoming show al Parc de l'Fòrum els dies 9 i 10 de setembre . Aquestes dues dates substituiran el concert previst per al 27 de novembre d'enguany, que ja va haver de posposar des de la mateixa data de l'passat 2020 al Sant Jordi Club i que comptava amb les entrades esgotades. DIU i Redtkt es posaran en contacte amb els posseïdors d'entrades per informar-los sobre els processos de devolució, canvi i reubicació d'entrades.Address:
Pl Fòrum, 1
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Besòs i el Maresme
City:
Barcelona
When
From 17/07/2021 to 16/09/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year