Nits Màgiques a la Casa Batlló [Magical nights at Casa Batlló]

Traductor de Google:

Visit and concert. Discover Gaudí’s iconic building and enjoy a concert in a unique setting, under the Barcelona sky.

This year, the Magical Nights will start in March, with six exclusive sessions. From 31 March until the end of the summer the experience will be offered on a daily basis.

The Magical Nights at the Casa Batlló are a truly unique experience - discover this UNESCO World Heritage Site, with new immersive rooms, and enjoy a concert of rumba, jazz, flamenco or soul on the rooftop.

Total duration 2 hours: the visit begins at 8 pm, and the concert at 9 pm.

Check the programme and get your tickets here.

Schedule

Others

Occur on:
Casa Batlló.
Tickets sold at:
Casa Batlló.

Aquest any, Nits Màgiques s'estrena al març amb 6 úniques sessions els dies 10, 11, 17, 18, 24 i 25. A partir del dia 31 de març l'experiència serà diària i durarà fins a finals d'estiu. Les Nits Màgiques inclouen visita al monument a les 20 i concerts a les 21 h. La durada completa de l'experiència és de 2 hores aproximadament.

L'oferta musical de Nits Màgiques comptarà amb 15 artistes de diferents estils musicals. Els artistes confirmats fins ara per al 2023 són: la cantant i compositora catalana d'origen britànic Monica Guech, La Mar de Rumba, una barreja de jazz fusió, bossa nova i rumba amb el duet de María Blanco i David Torras, la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane, Luna Llena, duet de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano, la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers, la versatilitat del cantant anglès Lexter, Audrey, una jove solista que interpreta temes Pop , Soul i Rhythm & Blues d'artistes com Whitney Houston, Adele, Beyoncé o Rihanna. Finalment, Nika Mills trio, un trio liderat per Nika Mills que inclou teclat i percussió i ofereix un repertori que combina temes clàssics del Jazz i el Soul, amb versions pròpies de temes Pop i Dance.


Casa Batlló

Address:
Pg Gràcia, 43
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Casa Batlló
When
From 10/03/2023 to 04/11/2023

Website

Web venda d'entrades:
http://www.casabatllo.es

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year