Òpera "Don Giovanni"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Es venen les entrades a:
Gran Teatre del Liceu. És recomana comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.


Don Giovanni, seductor en sèrie i narcisista obsessiu compulsiu, tot infringint les regles socials s'acaba traint a si mateix: acompanyat pel sofisticat servent Leporello, viurem les seves aventures amoroses, i perseguit pel fantasma de l'home assassinat al primer quadre, acabarà sopant amb ell i serà instat a penedir-se'n, però s'hi negarà. Parafrasejant Carmen, de l'obra homònima de Bizet, "libre il est né et libre il mourra".

Fruit de la reeixida segona col·laboració entre Mozart i Lorenzo da Ponte (després de Figaro i abans de Così), Don Giovanni és un títol atrevit que ha conquistat el públic des que es va estrenar l'any 1787.

Juntament amb Don Quixot i Faust, Don Joan forma part dels mites essencials que han construït Europa i l'arquetip sobre el qual tornar amb idees noves. Així, en l'època del #MeToo, l'òpera Don Giovanni representa el depredador sexual de sang freda, però també l'oportunitat de posar la societat davant d'un mirall per mostrar la naturalesa estesa del comportament misogin.

Situat entre la tragèdia i la comèdia, aquest potent drama combina una música captivadora amb un personatge central seductor que fascina per la seva complexitat psicològica. Escènicament, Christof Loy signa aquesta atractiva producció de l´Òpera de Frankfurt en què s´emfatitza l´interior dels personatges i on Don Giovanni inicia una cacera de 24 hores. Un antiheroi desesperat i solitari ara, incapaç de tenir èxit.

Fitxa artística:

Direcció musicalJosep Pons
Direcció d'escenaChristof Loy
EscenografiaJohannes Leiacker
VestuariUrsula Renzenbrink
Il·luminacióOlaf Winter
ProduccióOper Frankfurt
Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu
Directora del CorConxita Garcia

Repartiment:

Don Giovanni Christopher Maltman

Il Commendatore Adam Palka

Donna Anna Miah Persson

Don Ottavio Ben Bliss

Donna Elvira Véronique Gens

Leporello Luca Pisaroni

Masetto Josep-Ramon Olivé Zerlina

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 22/10/2020 to 08/11/2020.

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year