'Il trittico'

Traductor de Google:

Opera. Puccini’s trio of operas designed to be performed as a set: "Il tabarro", "Suor Angelica" and "Gianni Schicchi".

The Gran Teatre del Liceu presents Giacomo Puccini’s Il trittico, a trio of one-act operas:  Il tabarro, a thriller; Suor Angelica, which is about the suffering, death and exaltation of a mother who is a nun whose child has been taken from her, and Gianni Schicchi, a satire that tells the humorous story of a will, and an attempt to change it by impersonating the deceased.

The performance is a production by the Munich Bayerische Staatsoper, with Lotte de Beer as stage director, and Susanna Mälkki leading the orchestra and chorus. The cast includes singers such as Lise Davidsen, Ermonela Jaho, Ambrogio Maestri, Daniela Barcellona and Ruth Iniesta.

Artists

Stage direction: Lotte de Beer; production: Bayerische Staatsoper (Munich); Chorus of the Gran Teatre del Liceu ( led by Pablo Assante); Symphony Orchestra of the Gran Teatre del Liceu; conducted by: Susanna Mälkki.

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Puccini pot ser considerat com l’enginyer que remata el pont iniciat per Verdi i que connecta directament la tradició italiana amb la modernitat. En les seves darreres obres (entre les quals hi ha aquest  Trittico) ja s’anticipen les formes més modernes de Debussy o Strauss.

Sense renunciar al seu segell especial, Puccini signa aquestes tres joies: un  thriller del Sena ( Il tabarro), el patiment, la mort i la glorificació d’una mare-monja a qui han pres el fill ( Suor Angelica) i una sàtira que parla amb humor d’un testament i la suplantació del difunt per canviar-lo ( Gianni Schicchi).

Tres òperes independents amb narracions aparentment desconnectades. Però ho són? Aquestes tres òperes d’un sol acte, que Giacomo Puccini va fusionar sota el títol d’ Il trittico, són fragments de realitat. En lloc d’intentar i no aconseguir retratar el món sencer en una llarga òpera, similar a una novel·la èpica, dona importància a tres esdeveniments històrics, units en una peça de música, que busca transmetre amb intensitat cada matís d’emoció humana: des de la implacable fredor del cor a la passió ardent, passant per l’avarícia, la picardia o la paròdia.

La producció de Lotte de Beer de la Bayerische Staatsoper de Munic ofereix un espectacle únic on es desenvolupa l’acció en un espai tancat per parets corbes on les tres partitures queden connectades per la idea de la mort. Una excel·lent feina de direcció fa que tots els personatges brillin. Un repartiment de luxe que inclou Lise Davidsen, Ermonela Jaho, Ambrogio Maestri, Daniela Barcellona o Ruth Iniesta, entre d’altres, farà d’aquest  Trittico un moment excepcional dins de la temporada.


Fitxa artística

Direcció d'escena: Lotte de Beer

Escenografia: Bernhard Hammer

Dramatúrgia; Malte Krasting

Vestuari: Jrorine van Beek

Il·luminació: Alex Brok

Producció: Bayerische Staatsoper (Munic)

Cor del Gran Teatre del Liceu (Pablo Assante, director)

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Director: Susanna Mälkki

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 27/11/2022 to 15/12/2022

Website

Web venda d'entrades:
http://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year