Òpera "Les Contes d'Hoffmann"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Es venen les entrades a:
Gran Teatre del Liceu. A partir del 4 de gener de 2021. És recomana comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.


Crea un món amb les seves pròpies regles. Situa Hoffmann com un poeta i compositor maleït que evoca el seu passat amorós i ens condueix a través d'un univers en què els somnis i la realitat s'entrellacen. Aquesta obra inacabada per la mort del compositor l'any 1880 narra els infortunis del poeta Hoffmann, obsessionat amb triomfar en l'amor, a través de tres històries doloroses inspirades per dones: la freda nina Olimpia, la fràgil i innocent Antonia i la cruel cortesana Giulietta. La preciosa (i també sinistra) producció romàntica de Laurent Pelly per al Gran Teatre del Liceu recull les dues cares del Romanticisme: la fosca història i la màgia del seu revers. Pelly crea un entorn extraordinari per retratar el torturat poeta i la frustració per la seva nèmesi. Un cop acabats els seus contes, tot i que Hoffmann vol oblidar, acabarà trobant el consol en el seu geni creatiu. Com ens recorda l'artista i mare del feminisme en la creació, Louise Bourgeois: "L'art és garantia de salut mental", una forma de sanar l'individu i el món.

Fitxa Artística
Direcció musical Jordan de Souza
Direcció d'escena Laurent Pelly
Direcció d'escena associada Christian Räth
Diàlegs i versió del llibret Agathe Mélinand
Escenografia Chantal Thomas
Vestuari Laurent Pelly en associació amb
Jean-Jacques Delmotte
Il·luminació Joël Adam
Disseny del vídeo Charles Carcopino
Producció Gran Teatre del Liceu, Opéra National de Lyon, San Francisco Opera

**Canvis:

El mestre Riccardo Frizza dirigeix Les contes d'Hoffmann, en substitució de Jordan de Souza, qui ha cancel·lat la seva participació per motius personals.

La mezzosoprano Carol García canta el rol de musa/Nicklaussendo (19 i 31 de gener) en substitució de Stéphanie d´Oustrac que ha cancel·lat la seva participació en la producció per motius de salut,

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 18/01/2021 to 01/02/2021.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year