Òpera "Norma", de Vincenzo Bellini

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Norma, que descobreix l’amor prohibit entre la seva companya Adalgisa i Pollione, passarà per molts estats emocionals: des de ser la furiosa dona que crida a les armes fins a sacrificar la seva vida. Quin és el seu paradís: el refugi de la fe?, l’amor de Pollione?, el benestar de la seva societat?

Aquesta extraordinària producció signada per Àlex Ollé per a la Royal Opera House de Londres actualitza Norma situant-la en el context d’una religió opressora. Tot explorant el conflicte entre els desitjos individuals i els de la comunitat, Ollé assenyala la religió com a força aglutinadora i una manera d’ordenar el món, però alhora també com un element repressor davant l’individu que vol separar-se de la llei. Norma, en ple debat entre la seva voluntat o la llibertat del seu poble, està completament atrapada per les referències col·lectives (les regles socials i el pes dels símbols antics i de la fe). Els seus dubtes i la seva fragilitat apareixen com a ressonàncies contemporànies davant d’una religió entesa com a fanatisme, llei inflexible i instrument cec. Les normes ofeguen Norma, filla sotmesa, amant traïda i mare desesperada.

Fitxa artística

Direcció d'escena: Àlex Ollé

Escenografia: Alfons Flores

Vestuari: Lluc Castells

Il·luminador: Marco Filibeck

Video: Finn Ross

Producció: 'Norma' ha estat produïda en associació amb la Royal Opera House Covent Garden de Londres. Aquesta producció es va veure per primera vegada a la Royal Opera House de Londres el 12 de setembre de 2016.

Cor del Gran Teatre del Liceu (Conxita Garcia, directora)

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Director: Domingo Hindoyan

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 18/07/2022 to 31/07/2022

Website

Web venda d'entrades:
http://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year