Summer at the museums: P!Òpera

Traductor de Google:
Outdoor opera. Poble Espanyol brings vocal arts to its territory.

On Friday nights this summer, Poble Espanyol offers us open-air operatic performances, with supper for those who so wish.

It’s called P!Òpera, a new cycle that presents the most well known extracts from opera, brought to us by Petita Companyia Lírica de Barcelona accompanied by a live grand piano.

In the open air and with a carefully crafted setting, you can enjoy the concerts sat down or lying on the grass, with the option of having a picnic supper either before or during the show.

Check out the full programme here.

Schedule

A partir del 15 de juliol, els divendres d’estiu al Poble Espanyol seran territori, per primera vegada, de la lírica. P!ÒPERA Pícnic&Òpera és el títol d’aquest nou cicle que acollirà diferents espectacles amb diversos elements en comú: fragments de les òperes més conegudes interpretades per cantants professionals i l’acompanyament de piano (a càrrec de la Petita Companyia Lírica de Barcelona), una agradable atmosfera en la qual l’ambientació i l’entorn també seran protagonistes, i l’opció de veure l’espectacle en cadires o bé a terra, sobre catifes i coixins.

L’experiència es completarà amb la possibilitat de gaudir, abans o després de l’espectacle, d’un sopar que se servirà en una cistella de pícnic i que inclourà una acurada selecció de productes frescos i de proximitat.

Poble Espanyol de Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Poble Espanyol de Barcelona
When
From 15/07/2022 to 26/08/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year