Mostra d'Art

Traductor de Google:
Sants. Petit mercat d'art que se celebra un dissabte cada mes al pas de Fructuós Gelabert (entre el carrer de Sants i la plaça de Bonet i Muixí).

Amb més de 30 anys, el Col·lectiu d’Artistes de Sants va néixer per tal de donar a conèixer als seus artistes plàstics, difondre la seva obra i per tal d’apropar la cultura en majúscula als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Per a aquest col·lectiu, tota expressió i creació, sigui pintura, sigui poesia, sigui teatre, sigui cinema, etc., és art. Per tant, allò que iniciaren un grup reduït d’amics un 8 de gener de 1984, units per uns mateixos objectius, és avui un multitudinari grup obert amb un gran ventall de disciplines, del que s’han format diferents comissions com les Mostres d’Art, la d’Art i Dona, la del Grup Juvenil, la de Sants Porta Oberta a la Poesia, les Tertúlies del Batibull, i la Sala Nova de Sant Medir, creant a més a més un teixit associatiu, cultural i participatiu amb projectes propis amb altres associacions i viceversa.

Schedule

Others

Organised by:
Col·lectiu d'Artistes de Sants.

Petit mercat d'art que es celebra un dissabte cada mes al pas de Fructuós Gelabert (entre el carrer de Sants i la plaça de Bonet i Muixí).

Pas Fructuós Gelabert

Address:
Pas Fructuós Gelabert, 3
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
Sants
City:
Barcelona
Where
Pas Fructuós Gelabert
When
From 12/12/2020 to 11/12/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year