‘Posa’t la gorra!’

Traductor de Google:

A la plaça de la Cascada Monumental.

The 19th edition of the celebration ‘Posa’t la gorra!’ (Put your cap on) comes with a spirit of renewal, with a new cap design which is stronger and more resistant. This edition will be different, a broader reaching and highly participatory affair, giving a voice to young people for them to lead the big changes that the world needs.

The festival stage, located at the cascade in the Parc de la Ciutadella, will be offering performances by Mag Lari, Xiula and the Zebrass marching Band. There will also be workshops and entertainment for children and adults. The high point will be the reading of the manifesto by children and young people who have experienced the illness.

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Es venen les entrades a:
Associació Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. De Barcelona, Tarragona i Lleida.
Organitzat per:
Associació Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.


Encetem la 19a edicció del "Posa´t la Gorra!" amb esperit de renovació, presentem una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves.

Volem que aquesta sigui una edició diferent, global i molt participativa, volem donar la veu als joves que sabem que tenen molt a dir. Nosaltres, com sempre, arranquem amb il·lusió i moltes ganes, doncs sabem que és esperada per a molta gent! I és que el "Posa´t la Gorra!" és una campanya que cada vegada arriba més lluny gràcies al suport incondicional i la implicació de moltes persones, entitats, institucions, empreses i societat civil.

Amb tot aquest suport, estem aconseguint que les famílies amb un infant i adolescent amb càncer tinguin més recolzament, comptin amb més recursos i sobretot, no se sentin soles!

L´escenari, ubicat a la plaça de la Cascada, estarà dinamitzat per Maglari, amb actuacions de Xiula, que torna per segon any consecutiu, i la Zebrass Marching Band. A la plaça hi haurà
tallers i entreteniment per a petits i grans. El punt àlgid esdevé amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han
viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d´AFANOC i els representants institucionals.

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Parc de la Ciutadella
When
14/12/2019

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year