Primavera a la Ciutat

Traductor de Google:

Indie. A festival running parallel to Primavera Sound, with concerts taking place at various venues across the city.

From 29 May to 4 June Primavera a la Ciutat will see great music performed in venues and theatres across Barcelona, such as Sala Apolo Razzmatazz and Paral·lel 62.

There will be performances from black midi, Black Country, New Road, PUP, Pet Shop Boys and Maggie Rogers, among many others.

As well as these live shows, there will also be a free concert to open the festival, on 31 May, with performances from Pet Shop Boys, Jake Bugg, Confidence Man and La Paloma.

You can check out the programme on the festival website.

Schedule

Others

Occur on:
La 2.
Occur on:
Razzmatazz.
Occur on:
Sala Paral·lel 62.

Enguany, Primavera a la Ciutat comptarà amb el suport de Banco Santander, nou partner estratègic de Primavera Sound, i actuarà com a vas comunicant que completarà el relat entre el que succeeixi a Primavera Sound Barcelona de l'1 al 3 de juny.

Després de l'excepcional expansió de 2022, coincidint amb el vintè aniversari de Primavera Sound, Primavera a la Ciutat by Santander torna a Barcelona a un format més tradicional, amb els espais de Razzmatazz i Sala Apolo com a epicentre i Paral·lel 62 sumant-se a la celebració el diumenge 4 de juny.

Des que, el dilluns 29 de maig, el r'n'b-pop de Saya Gray faci sonar oficialment les primeres notes de Primavera Sound Barcelona 2023 a La (2) d'Apolo fins que, a la matinada del 4 al 5 de juny, la festa vaporwave ElectronICON doni per tancat el festival en aquest mateix escenari, prop d'una trentena d'artistes s'ensenyoriran de les nits barcelonines, ja sigui amb les armes de jazz lisèrgic de The Comet Is Coming o amb el nou pop il·lustrat de Japanese Breakfast. Amb la inflamació posttot de black midi o les aviciades narracions d'Arab Strap. Amb l'erupció glam d'Yves Tumor o amb el prodigiós encanteri de Maggie Rogers. Amb la puixança dels xilens Vale Castillo i Elmalamía, representants del line-up de Primavera Pro. O amb l'hèlix electrònica de Darkside, que incorporen una passada noctàmbula a La (2) el dimecres 31 de maig, acompanyats de Marc Piñol. D'altra banda, The Dare, Palm i Usted Señalemelo no podran formar part d'aquesta programació per causes logístiques alienes al festival.


Informació i reserves

L'accés als concerts de Primavera a la Ciutat estarà subjecte a l'obtenció d'una reserva a través de l'aplicació AccessTicket. Per això serà necessari ser posseïdor d'un abonament per a Primavera Sound Barcelona i haver-ho registrat en l'aplicació AccessTicket. Només així es podrà optar a les reserves pels concerts de Primavera a la Ciutat.

Si ets titular d'un abonament, podràs realitzar reserves individuals per totes les sales que acullin concerts de Primavera a la Ciutat. Cada reserva és vàlida únicament per la sala i jornada específiques que hagis seleccionat. Per confirmar la reserva també hauràs d'efectuar un dipòsit de 10 € per reserva. Si fas ús de la mateixa i accedeixes a la sala, els 10 € dipositats (o un altre import superior si has adquirit i usat més d'una reserva) es transformaran en crèdit que podràs utilitzar a les barres del festival senyalitzades amb el logo d’“AccessTicket” durant l'esdeveniment principal al Parc del Fòrum. Si assisteixes al concert però no fas servir el crèdit a les barres del festival, aquest serà retornat de manera automàtica al més aviat possible.

Si, malgrat de disposar d’una reserva per algun dels concerts, no assisteixes, el dipòsit realitzat no podrà utilitzar-se com a crèdit les barres del festival i no serà retornat. El seu import serà destinat a la Fundació Primavera Sound.

L'accés als concerts en sala de Primavera a la Ciutat no està permès a menors de 18 anys.

Les reserves estaran disponibles a partir del 9 de maig a les 12h per posseïdors d’abonament VIP i a partir de l’ 11 de maig a les 14h per posseïdors d’abonament. 

En cas que no puguis assistir a l'esdeveniment que hagis reservat, podràs cancel·lar la teva reserva fins una hora abans de l'obertura de portes de la sala. El dipòsit realitzat serà retornat de manera automàtica al més aviat possible.

Si no posseeixes un abonament per al festival, però vols gaudir de la programació de Primavera a la Ciutat, es posarà a la venda un contingent d'entrades per a cada sala i jornada a través de DICE. Aquestes entrades estaran disponibles el 16 de maig a les 12h i serà imprescindible registrar-les en l'aplicació AccessTicket per poder accedir a les sales.

Diverses sales i espais de la ciutat

City:
Barcelona
Where
Diverses sales i espais de la ciutat
When
From 29/05/2023 to 04/06/2023

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year