Fourth edition of the cycle ‘Per amor a les Arts’

Traductor de Google:

‘Per amor a les Arts’ is a cycle for dialogue between film and artistic disciplines. This year’s edition offers 36 films where painting, theatre, dance, architecture, music, design, literature and opera all feature.

Before the screenings, artists and experts from the corresponding disciplines will give an introduction to help people get deeper enjoyment from the films.

Schedule

Others

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya.
Organitzat per:
Filmoteca de Catalunya.


Ens plau presentar-vos una temporada més d´aquesta proposta liderada per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d´Art de Catalunya (MNAC), que utilitza el cinema com a eina de diàleg amb altres disciplines artístiques. Comptar amb la complicitat d´altres institucions culturals del país és un privilegi reforçat pels teixits que es creen entre les programacions respectives i la projecció de pel·lícules en què la pintura, el teatre, la dansa, l´arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l´òpera són les protagonistes. El joc de les analogies i les contraposicions no té límits i la presentació de les sessions a càrrec d´artistes o experts ajuda a gaudir-ne.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Address:
Pl Salvador Seguí, 1*9
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Filmoteca de Catalunya
When
From 01/10/2019 to 09/06/2020.

Website

Web:
www.filmoteca.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year