Recital amb Sara Blanch i Xabier Anduaga

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Si hi ha dues veus incontestables que representen el futur de la lírica del nostre país, aquestes són Sara Blanch i Xabier Anduaga. Nascuts a Darmós (Tarragona) i Sant Sebastià (Guipúscoa), respectivament, tots dos ronden els 30 anys i han obtingut en poc temps un important reconeixement internacional.

Dues veus aclamades que ja trepitgen els escenaris dels millors teatres del món, per primera vegada juntes per trobar-se amb el públic del Liceu. Anduaga, tenor guanyador del Concurs Operalia 2019, i Sara Blanch, soprano que l’any 2021 va actuar al Festival de Salzburg amb Teodor Currentzis, ens oferiran àries i duos per mostrar la seva sensibilitat i les seves capacitats vocals.

Dos artistes amb llum pròpia que tenen en comú una emissió clara i precisa, alhora elàstica i un timbre de gran bellesa. Un recital de complicitats que confirma a aquests dos grans cantants que ho tenen tot per definir l’òpera del segle xxi.

La promesa d’un recital màgic on posaran tot el bo i millor d’ells mateixos per conquerir-nos, i que serà un preciós moment que recordarem com la primera de moltes vetllades úniques al Liceu.

Fitxa artística

Soprano: Sara Blanch

Tenor: Xabier Anduaga

Piano: Giulio Zappa

Programa

Àries i duos de Bellini ( La sonnambula i I puritani), Donizetti ( Lucia di Lammermoor i La fille du régiment), Verdi ( Rigoletto).

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
24/03/2023

Website

Web venda d'entrades:
https://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year