Sala Barcelona

Traductor de Google:

Concert venues were the first to close with the health crisis and will most likely be the last to open. This risk to grassroots music halls has given rise to the Sala Barcelona project by the Catalan Concert Venue Association, in collaboration with the Barcelona Institute of Culture (ICUB).

Sala Barcelona is a cycle with more than sixty live open-air music performances, with a maximum capacity of 400 people, to take place in the parade square at Montjuïc Castle. The concerts will be from Thursdays to Sundays in July and August 2020.

Schedule

Others

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.


En aquesta situació extraordinària que vivim des del passat mes de març, la cultura ens ha acompanyat i ha fet millor el nostre dia a dia, s´ha situat com quelcom imprescindible per a la vida, i es manifesta més que mai com un dret. Els artistes ens han ofert la seva música des de casa, esperant el moment de tornar a un escenari. Les sales de concerts de petit aforament són espais culturals fonamentals pel creixement dels artistes i de les seves carreres, una peça clau del teixit, valuosa però vulnerable i que cal potenciar i protegir.

Amb la crisi sanitària, les sales de concerts van ser les primeres a tancar i seran probablement de les últimes en obrir. Davant d´aquesta situació de risc dels espais musicals de base, neix el projecte Sala Barcelona de la mà de l´Associació de Sales de Concerts de Catalunya en coproducció amb l´Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Un cicle amb més de 60 actuacions en directe a l´aire lliure, amb un aforament reduït de màxim 400 persones, que tindrà lloc al Pati d´Armes del Castell de Montjuïc. La programació prevista serà de dijous a diumenge durant els mesos de juliol i agost de 2020.

Castell de Montjuïc

Address:
Ctra Montjuïc, 66
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Castell de Montjuïc
When
From 02/07/2020 to 30/08/2020.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year