Say It Loud

Traductor de Google:

Say It Loud makes a case for culture and art as the backbone of communities and transformational ideas, with a programme of concerts, talks, exhibitions, workshops and screenings.

The cycle focuses on work with public venues managed by local people, such as La Farinera del Clot, the Ateneu Popular 9 Barris and L’Harmonia in Sant Andreu.

The programme includes activities highlighting the community dimension of music, blurring the frontier between the stage and the audience. Examples include the event ‘Cultura-Ciutat-Comunitat’, with music for all audiences, and the 8 Hours Reggae Run, capturing the spirit of Jamaican festivities and putting the spotlight on the sound system rather than the stage.

Another goal is to introduce international artists, most of whom have never played in our country, at affordable prices for everyone. The line-up for this edition features artists such as the young UK rapper Little Simz; Johnny Osbourne, a major figure in Jamaican music, and Combo Chimbita, a Colombian group from New York and a band to discover.

See the programme here.

 

 

Schedule


El Say It Loud, Festival de música i cultura negra de Barcelona, arriba a la seva dotzena edició amb una programació internacional de primer nivell i amb canvis en el seu format. El festival, que tindrà lloc del 18 al 26 d´octubre en diversos espais de la ciutat, vol acostar propostes internacionals i nacionals de hip hop, reggae, jazz, soul i afrobeat i posar així al centre la cultura i la comunitat que l´envolta. Els plats forts de la programació tindran lloc el 18 i 19 d´octubre a la Fabra i Coats amb noms propis com Little Simz , Johnny Osbourne , Combo Chimbita , Lone Ranger , Delvon Lamarr Organ Trio o Yussef Dayes , entre d´altres.

Els destacats de la programació
Little Simz , Johnny Osbourne , Combo Chimbita , Lone Ranger , Delvon Lamarr Organ Trio o Yussef Dayes són alguns dels destacats de la programació que actuaran a la Fabra i Coats el 18 i 19 d´octubre.
La rapera i actriu Simbi Ajikawo, artísticament coneguda com Little Simz , és una de les joves raperes amb més talent de tot el Regne Unit. Arriba al Say It Loud per presentar el seu tercer treball "Grey Area", un disc que consolida la seva carrera que, fins ara, no ha tingut la repercussió que es mereix. Dona, jove i negra, Simz aprofita la música per defensar i reivindicar els seus drets i rapeja sense embuts i amb total honestedat.

Johnny Osbourne , conegut com 'The Dancehall Godfather' és un dels artistes més sol·licitats per tallar "dubplates" i el pare de veritables himnes com "Buddy Bye", "Ice Cream Love" o "Water Pumping". Arriba al Say It Loud acompanyat per a l'ocasió per Fatta, un dels selectors més reconeguts de París i membre del mític Sound francès 'Soul Stereo'.

Actuaran per primer cop a Barcelona, Combo Chimbita , formació colombiana radicada a Nova York. És una de les bandes per descobrir a l'edició d'enguany del Say It Loud.
Presentaran el seu segon treball "Ahomale", publicat recentment en el mític segell Anti-Records, un viatge musical per la fusió de ritmes caribenys, rock, electrònica i psicodèlia amb lletres plenes de misticisme folklòric.

Des de Seattle arriben Delvon Lamarr Organ Trio , una barreja contagiosa de soul, jazz i rhythm & blues que els ha convertit en una de les bandes de referència en aquest estil. Els seus grooves intensos, els seus sons exuberants i unes improvisacions fresques i vibrants, han fet que destaquin a les principals llistes de jazz dels USA.

Yussef Dayes és un dels joves bateristes i productors més interessants i innovadors del moment. Conegut per treballar amb United Vibrations, i també per ser la meitat del duo electrificant Yussef Kamaal, és considerat en gran part un bateria de jazz tot i que el seu so barreja des del funk dels setanta i la percussió senegalesa, fins a l´actual grime del Regne Unit. Tot amb un mateix denominador comú: ritme i energia.

El nou format del festival
El gruix de la programació tindrà lloc el 18 i 19 d´octubre a la Fabra i Coats, espai referent de creació i cultura i, també, de l'economia social, dos eixos que defineixen el Say It Loud.
Aquests dos dies comptaran amb programacions llargues de set hores aproximadament i amb dos espais, un escenari i un sound system, que s´aniran alternant.
Com cada any però, el Say It Loud completa la seva programació amb un grapat de propostes gratuïtes que es celebren en espais comunitaris com l´Ateneu l´Harmonia, dins de la programació de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC) i a la Farinera del Clot.
Aquest dos espais acolliran xerrades, exposicions, espectacles familiars i concerts gratuïts fins el 26 d´octubre.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Address:
C Sant Adrià, 20
:
Sant Andreu
Area:
Sant Andreu
Post Code:
08030
City:
Barcelona
Where
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
When
From 18/10/2019 to 26/10/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year