2021 Architecture Week

Traductor de Google:
Festivals. A broad range of activities relating to the world of architecture and the city will be available in Barcelona for ten days.

  Barcelona   Architecture Week  offers a broad range of activities relating to the world of architecture and the city. Beyond physical and regional borders and differences between disciplines, this event is back to prompt reflection on the built environment of cities and its value through the dissemination of architectural activities, knowledge, experience and debate.

Architecture Week is promoted by Barcelona City Council, the  Catalan Architects’ Association (COAC) and the  Mies van der Rohe Foundation, in collaboration with  Barcelona Building Construmat and  Arquinfad.

https://www.barcelona.cat/setmanadarquitectura


La Setmana d’Arquitectura proposa prop de 200 continguts:  conferències i trobades en línia, debats, visites a diferents espais de la ciutat, tallers, projeccions de cinema i documentals, lectures, música, entre moltes altres, en un format  híbrid: presencial –segons permetin les restriccions vigents a causa de la Covid-19– i per ràdio, televisió, xarxes i internet.

Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i les barcelonines. Així, la Setmana d’Arquitectura vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Durant deu dies, la Setmana oferirà un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat. Més enllà de les fronteres físiques, disciplinàries i territorials, l’esdeveniment torna amb la vocació d’estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor: des de la petita escala de la retrobada domesticitat fins a la gran escala de l’espai públic i els reptes de futur que es plantegen.

La Setmana s’emmarca en la Nova Bauhaus Europea, iniciativa creativa i interdisciplinària de la Comissió Europea, que obre un espai de trobada per dissenyar futures maneres de viure i se situa en la cruïlla entre l’art, la cultura, la inclusió social, la ciència i la tecnologia per tal d’imaginar i construir un futur sostenible, inclusiu i bell per a la ment i per a l’ànima de tots.

La Setmana d’Arquitectura està impulsada per l’ Ajuntament de Barcelona, el  Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la  Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb  Barcelona Building Construmat i  Arquinfad.

https://www.barcelona.cat/setmanadarquitectura

A través de la ràdio, televisió, xarxes i internet

City:
Barcelona
Where
A través de la ràdio, televisió, xarxes i internet
When
From 06/05/2021 to 16/05/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year