Scheherazade and Korngold with Xian Zhang

Traductor de Google:

The grand Chinese director Xian Zhang will be conducting this concert by the violinist Ray Chen and the Barcelona Symphony Orchestra – The National Orchestra of Catalonia (OBC).

The programme starts with Internet Symphony No.1: Eroica, by the Chinese contemporary classical composer Tan Dun, author of the music for the Beijing Olympic Games and renowned creator of soundtracks.

After that comes Violin Concerto in D major Op. 35, by Korngold, the Austrian composer who revolutionised Hollywood film scores. Written in 1947, this is one of the 20th century’s most outstanding violin concertos.

Finally, Rimsky-Korsakov’s most popular symphony, Scheherazade, op.35, evokes the exoticism of fairy-tale adventures and romance in One Thousand and One Nights.

Schedule

Others

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Es venen les entrades a:
L'Auditori de Barcelona. Taquilles: A partir del 18 de maig. De dimarts a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 i de 17 a 21 h
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.


Programa:

Tan Dun: Internet Symphony núm. 1: "Eroica"
Korngold: Concert per a violí i orquestra op. 35
Rimski-Kórsakov: Shéhérazade, op. 35

En aquest fresc orquestral va explotar l'exotisme d'un imaginari aventurer i romàntic on és fàcil trobar-hi pinzellades de Simbad, de la princesa Shéhérazade, dels perills del mar i de les magnífiques festes a Bagdad. Korngold va revolucionar la música cinematogràfica de Hollywood amb el seu llenguatge post romàntic però, quan se'n va cansar (amb dos Òscars sota el braç), va tornar a la seva estimada música simfònica. L'any 1947 va escriure un dels concerts per a violí més destacats del segle XX, carregat de passió i dedicat a Alma Mahler. Segons el mateix autor, "per tocar-lo cal un Caruso i un Paganini alhora". El programa, dirigit per la gran directora xinesa Xian Zhang s'obrirà amb una obra d'un compatriota seu: el Tan Dun, un dels més internacionals del moment, autor de la música dels Jocs de Pequín i guardonat amb un Òscar per la seva música cinematogràfica.

Fitxa tècnica:

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Xian Zhang, directora
Ray Chen, violí

L'Auditori de Barcelona

Address:
Lepant, 150
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
L'Auditori de Barcelona
When
From 22/02/2019 to 24/02/2019.

Phone number

x:
902 150 025

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year