Medieval night at the Palau Requesens

Traductor de Google:

Es reprenen els sopars a partir de l'11 de juliol de 2020

Shows. A supper with a guided tour and medieval show in a 14th century building.

Experience a medieval night at the Palau Requesens, with combat between knights, Arabian dancing and fire juggling in the courtyard.

The evening begins with a visit to the Palau Requesens (14 th century) accompanied by some historians who will tell us about the fascinating life of Isabel de Requesens, Viceroy of Naples, and everything we know about this building. For the first time you will now also access the watchtower on the terrace, with views of the entire Gòtic neighbourhood.

The medieval-inspired supper is served in the Tinellet chamber to the sound of music from the same period. Finally, the show recreates a medieval evening such as Isabel de Requesens would have offered her most illustrious guests.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Requesens.

L'espectacle recrearà una nit medieval com la que la pròpia Isabel de Requesens (s.XIII) hagués ofert als seus convidats més il·lustres. L´esdeveniment es celebrarà tots els dissabtes fins el desembre de 2021.

La vetllada començarà a les 19:30h amb una copa de cava de benvinguda. A continuació, es realitzarà una visita al Palau en la que els visitants podran conèixer la fascinant vida d´Isabel de Requesens, Virreina de Nàpols. A més, per primera vegada, s´inclourà un recorregut per la torre de guaita i la terrassa, des d´on es pot contemplar tot el barri gòtic.

HORARIS DE L'ACTIVITAT20:00h Benvinguda amb copa de cava20:00h Visita guiada al Palau Requesens20:50h Lluita d'espases al pati principal21:00h Sopar de la Virreina al saló del Tinellet22:45h Espectacle de foc i malabars23:00h Fi de la vetllada

Address:
C Bisbe Caçador, 3
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year