'Eva contra Eva'

Traductor de Google:
Shows. Two actresses, from different generations have to play the same character.

'Eva contra Eva' is a Pau Miró comedy directed by Sílvia Munt that takes its inspiration from Joseph L. Mankiewicz’s classic film, All about Eve.

Two actresses, from two very distinct generations, have to play the same character. This leads to a clash of their respective ways of understanding life and the profession.

The five characters in Eva contra Eva (the director, the critic, the agent, and the two actresses) use theatre to talk about life and life to talk about theatre.

The play is performed by Emma Vilarasau, Nausicaa Bonnín, Àlex Casanovas, Andreu Benito and Míriam Alamany.

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Goya.

Dues actrius de generacions diferents han d’interpretar un mateix personatge.


Eva contra Eva és una comèdia inspirada en el clàssic All about Eve, de Joseph L. Mankiewicz. Dues actrius, de dues generacions ben diferenciades, han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència topen dues maneres d’entendre la vida i la professió. L’actriu més jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conèixer. L’actriu més gran s’esforça per no permetre que el pas dels anys la faci desaparèixer dels escenaris. Però això no les converteix necessàriament en enemigues, sinó que tenen mirades complementàries i poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se. Se n’adonaran o acabaran devorant-se?

Els cinc personatges d'Eva contra Eva (el director, el crític, la representant i les dues actrius) fan servir el teatre per parlar de la vida i la vida per parlar del teatre. S’entreguen a aquesta professió amb tanta intensitat i devoció que sovint perden la capacitat de riure’s de si mateixos. I és en l’excessiva transcendència que atorguen a les seves vulnerabilitats, que es converteixen en meres vanitats, on rau la comèdia. Shakespeare deia que l’objectiu del teatre és posar un mirall davant dels espectadors per poder-hi reflectir les virtuts i els defectes de cada època. Tant de bo al mirall que ofereix Eva contra Eva puguem veure algunes de les nostres imperfeccions contemporànies amb un somriure a la cara.


Adaptació i dramatúrgia: Pau Miró

Direcció: Sílvia Munt

Intèrprets: Emma Vilarasau, Nausicaa Bonnín, Àlex Casanovas, Andreu Benito i Míriam Alamany

Teatre Goya

Address:
C Joaquín Costa, 68
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Teatre Goya
When
From 02/09/2021 to 10/10/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year