'Les noies de Mossbank Road'

Traductor de Google:

Cristina Genebat, Marta Marco and Clara Segura star in this play, based on Amelia Bullmore’s Di and Viv and Rose. The work explores the friendship developed between the three when they share a flat as students.

They only live together for a couple of years, but what they share is so pure, so true, that it will mark their lives forever. There will even be a point when Mossbank ceases to be a physical place and becomes something they have internalised and which will always stay with them.

The play uses humour to talk about love, solitude and the inevitability of life. The passing of time is relentless, but the three friends will always have Mossbank.

Schedule

Others

Se celebra a:
Villarroel Teatre.
Es venen les entrades a:
Villarroel Teatre. Obertes de dimarts a divendres de 17.30 h fins a lhora dinici de lespectacle


Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla d'amistat, de l'amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d'estudiants, lluny del pes de la família.
I és en aquesta casa d'estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran "l'estirada" juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l'entorn han projectat damunt de cadascuna d'elles.
Seran només un parell d'anys, però el que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que aquests anys les marcaran per tota la vida.
La Di, la Viv i la Rose comparteixen casa d'estudiants durant dos anys de la seva vida. Totes tres són molt diferents entre elles, però acabaran fent d'aquesta casa una nova llar i les unes de les altres una nova família.
Aquesta casa serà un refugi que construiran a base de desitjos, de pors i de projeccions de futur. Sembla que res dolent els pot passar quan són al refugi (Mossbank) les tres juntes.
ROSE: "Diuen que es pot sobreviure al desert només amb dàtils. Vosaltres sou els meus dàtils."
Però el costat més fosc de la vida irromprà dins el refugi interromprà aquest flux de vida que és Mossbank. Aquest fet les afectarà profundament, fins al punt que a partir de llavors les decisions de les protagonistes estaran d'alguna forma marcades per aquest succés i, malgrat la seva joventut, determinaran les seves vides.
Inevitablement, el pis d'estudiants té un temps determinat de vida i arriba un punt en què Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.
L'obra ens parla amb humor de l'amistat, l'amor, la solitud i la inevitabilitat de la vida. Serem espectadors d'aquest moment tan especial com és el naixement de Mossbank, i anirem seguint les protagonistes al llarg de les seves vides.

Fitxa artística
De:
Amelia Bullmore
Traducció:
Roser Batalla
Direcció:
Sílvia Munt
Intèrprets
Cristina Genebat | Marta Marco | Clara Segura
Escenografia:
Enric Planas
Vestuari:
Antonio Belart
Disseny de llums:
Sam Lee
Disseny de so:
Jordi Bonet
Ajudant de direcció:
Daniela Feixas
Coordinació tècnica:
Jordi Thomàs
Comunicació i màrqueting:
Publispec | Bitò
Producció executiva:
Macarena García
Cap de producció:
Nati Sarriá
Direcció de producció:
Josep Domènech
Una producció de:
Bitò i La Villarroel

Villarroel Teatre

Address:
Villarroel, 87
:
Eixample
Area:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Post Code:
08011
City:
Barcelona
Where
Villarroel Teatre
When
From 25/04/2019 to 22/06/2019.

Phone number

x:
933 097 004

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year