View Barcelona from a height of 60 metres

Traductor de Google:

Heritage. Don’t miss the views from the Christopher Columbus monument.

There is a lot more to the Christopher Columbus Monument than might appear at first sight. Because, 60 metres up, there is a vantage point that offers you a panoramic view of the city. You can see from Montjuïc to the Gothic Quarter, the Fòrum, the Medieval Royal Shipyards and even the Collserola hills.

It’s quite an experience, so don’t miss it!

 

 

 

 

Schedule

Al principi de la Rambla de Barcelona, a prop del mar, trobareu el Mirador de Colom, inaugurat l'any 1888 a l'Exposició Universal. Si pugeu per l'interior de la seva columna trobareu, a 60 metres d'altura, un mirador des d'on podreu gaudir d'unes magnífiques vistes panoràmiques de la ciutat i el port.

Sabíeu que Cristòfor Colom, en tornar del seu viatge a Amèrica, va escollir el port de Barcelona per desembarcar-hi ?. Doncs per recordar aquesta fita us recomanem visitar el monument dedicat a aquest il·lustre personatge. L'estàtua rememora aquesta fita assenyalant suposadament a el nou continent, encara que en realitat Amèrica està just en sentit contrari !

A dalt de tot, podreu gaudir de vistes de 360 graus que us sorprendran !. Per exemple, al nord veureu el Barri Gòtic amb els campanars de la Catedral, la basílica de Santa Maria del Mar i La Mercè, o la popular Rambla de Barcelona; al sud, veureu la muntanya de Montjuïc, coronada pel castell i seu de museus, jardins, teatres i per l'Anella Olímpica. Si mireu cap avall veureu l'edifici de les Reials Drassanes que allotgen el Museu Marítim.

Mirant cap a l'est, seguint la línia de la costa, distingireu la moderna zona del Fòrum amb la seva placa fotovoltaica i els seus gratacels. Més a prop, les torres bessones indiquen l'entrada del Port Olímpic. Als vostres peus veureu el Port Vell i el port industrial. Finalment, a l'oest i per sobre de la ciutat veureu el Parc Natural de Collserola, l'immens pulmó verd que envolta Barcelona, amb la Torre de Collserola i el Parc d'Atraccions del Tibidabo.

Monument a Cristòfol Colom

Address:
Plaça del Portal de la Pau, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Monument a Cristòfol Colom
When
Permanent event

Website

Web venda d'entrades:
https://www.barcelonaturisme.com/wv3/ca/

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year