‘Come and run in the stadium’

Traductor de Google:
Sport. A free event offering the chance to train at the athletics track in the Lluís Companys Olympic Stadium on the last Sunday of every month.

This activity is backed by the Catalan Athletic Federation and aimed at everyone, regardless of their ability or fitness. The morning starts at 10 am with a welcome for participants and a warm-up session.

After that, the instructors will indicate the best training routine for each participant, depending on their level and their goal. The lanes of the athletics track will be divided up to allow for specific training, for the 100 m, 400 m and 1 km sprints, as well as for free training, running and walking.

The activity ‘Vine a córrer a l’Estadi’ (Come and run in the stadium), held on the last Sunday of every month, opens the 2018-2019 season at the Olympic Ring, with various events periodically opening to the general public.

Schedule

L’activitat, que compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, afavoreix que hi pugui participar qualsevol persona independentment del seu grau de preparació. Començarà a les 10h amb la benvinguda als participants i un escalfament inicial. Posteriorment els monitors assessoraran, a qui ho vulgui, el tipus d’entrenament a realitzar, segons el nivell i les motivacions de cadascú. Els carrers de la pista d’atletisme es distribuiran per permetre entrenaments específics, de 100, 400 i 1.000 metres llisos, i també entrenaments lliures, per córrer, fer marxa o caminar.

El “Vine a córrer a l’Estadi”, que es celebrarà l’últim diumenge de cada mes i tots els festius locals, obre la temporada 2018-2019 de l’Anella Olímpica, durant la qual es realitzaran diverses activitats periòdiques obertes a la ciutadania. El programa d’activitats, que es va presentar el passat juliol, té un marcat caràcter social, acostant-se a les persones i mantenint-se a l’abast de tothom. Un dels eixos estratègics és el del foment i la democratització de l’esport, que permetrà l’ús continu de les instal·lacions olímpiques per part dels barcelonins i les barcelonines.

Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys

Address:
Passeig Olímpic, 17*19
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year