Visita comentada a l'exposició "Subúrbia. La construcció del somni americà"

Traductor de Google:

Schedule

Exclusiu Amics CCCB

L'anomenat «somni americà» es pot resumir en una imatge mental que sembla fixada en el temps per sempre: una casa unifamiliar de propietat, envoltada de gespa, amb piscina al jardí del darrere i un parell de cotxes dormint al garatge. L'hem vist reproduïda fins a l'infinit en centenars de pel·lícules, sèries de televisió, fotografies, còmics i pintures, entre altres manifestacions artístiques, i ens l'hem imaginada a través de la novel·la suburbial, que és un gènere en si mateix.

L'exposició ens mostra com es van formar els suburbis americans, d'on ve aquesta força centrífuga que va fomentar una expansió perifèrica horitzontal, exactament a la inversa que a les ciutats europees i alhora ens planteja les diferents tipologies de suburbis i la seva evolució.

L’exposició incorpora materials històrics, fotografies, il·lustracions i instal·lacions artístiques de creadors tan destacats com Joel Meyerowitz, Norman Rockwell, Nina Leen, Bill Owens, Todd Hido, Angela Strassheim, Ed Templeton, Gabriele Galimberti, Jessica Chou, Weronicka Gesicka, Gregory Crewdson o Elías León Siminiani.

Comissariat: Philipp Engel

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Address:
C Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
When
From 26/06/2024 to 24/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year