Visita 'La Pedrera Virtual Experience'

Traductor de Google:

The world of Gaudí. Discover a hitherto hidden area of La Pedrera, and enjoy a unique mixed reality experience.

La Pedrera Magical Vision uses the most innovative technology, with mixed reality glasses that allow you to see your actual surroundings combined with virtual elements.

You'll be able to step into a new space that until now had never been open to the public, the mezzanine floor at La Pedrera, and take a magical tour in which you yourself can take part and interact with the elements that appear. 

Immerse yourself in a multi-sensory environment and discover stories, exclusive visual materials and the best-kept secrets of Gaudí's iconic building. An innovative experience full of surprises.

Schedule

Vine a descobrir La Pedrera Virtual Experience i gaudiràs d’una experiència interactiva com mai havies vist.

Una proposta que incorpora la tecnologia més innovadora amb unes ulleres que combinen la visió de l'entorn real amb hologrames.

Podràs entrar a un espai inèdit, l’entresol de La Pedrera, que només pots visitar fent aquesta visita. Allà faràs un recorregut màgic en què tu també podràs participar i interactuar amb els elements que hi apareixen. 

T’endinsaràs dins un entorn multi sensorial i descobriràs durant la visita històries, materials visuals exclusius, i els secrets més ben guardats de La Pedrera. Durant aquest viatge, travessaràs diverses èpoques i ambients, i tindràs la sensació de formar part de la història de l'edifici.

Gaudeix d’una narrativa sonora que se suma a la pròpia arquitectura de l’edifici modernista d’Antoni Gaudí. Una proposta sorprenent que no et pots perdre.

Amb la visita La Pedera Completa veuràs tots els espais de l’edifici com el terrat dels guerrers, els patis, l’àtic de la balena o el pis dels veïns incloent la experiència virtual immersiva a l'entresol.

Fundació Catalunya La Pedrera

Address:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Fundació Catalunya La Pedrera
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year