Guided tour at the Museu de la Música

Traductor de Google:

Rutes. The visit looks at the museum’s collection of musical instruments with the help of a guide.

Every Sunday the Museu de la Música is offering a free guided tour at 11 am, included in the admission price of the museum.

Visitors will become familiar with all the museum’s secrets, getting inside a giant guitar, vibrating with rock and discovering highly unusual instruments belonging to the permanent collection. The experimental visit will be rounded off in the interactive room, with a chance to play musical instruments. Throughout August, and up to and including 18 September, the guided tour on Sundays will not be available.

Schedule

Us acompanyarem en un recorregut comentat per l’exposició permanent per conèixer de ben a prop el que els instruments de la col·lecció ens volen dir. Compartirem i desvetllarem la curiositat de les seves formes, les músiques que els han fet sonar, els que encara avui sonen, els noms de qui els ha construït, els ha posseït com a objectes valuosos o els ha tocat de manera virtuosa i, gaudint-los com ho farem nosaltres en descobrir-los. El contingut de les visites podrà incloure el de les exposicions temporals en curs i també variar lleugerament els diumenges que hi hagi concert de La Música del Museu a les 12h per adaptar-se a la proposta musical d’aquell dia.

Visita adreçada a públic general.

Museu de la Música - L'Auditori

Address:
Carrer de Lepant, 150
:
Eixample
Neighborhood:
el Fort Pienc
City:
Barcelona
Where
Museu de la Música - L'Auditori
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year