World Press Photo 2019

Traductor de Google:

The year’s best images, captured by photographers from around the world at any point on the planet, make up the display for the World Press Photo 2019 and are once again being exhibited at the CCCB.

The 134 winning photos for this edition were chosen from 78,801 images entered for the competition, taken by 4,738 international photographers.

For the second year running, the jury has nominated six photos for the World Press Photo 2019 award as Photograph of the Year; three projects for the new World Press Photo 2019 Story of the Year, and six nominations for audio-visuals contending for the World Press Photo 2019 Interactive Project of the Year and the World Press Photo 2019 Online Video of the Year.

The display offers the option of commented visits and other parallel activities, such as the screening of the winners of the Digital Storytelling Contest, open to the public in the auditorium at the CCCB.

Schedule

Others

Se celebra a:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Hi col.labora:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Exposició organitzada per la Fundació Photographic Social Vision
Es venen les entrades a:
Venda d'Entrades Ticketea.


Barcelona esdevé novament una de les primeres ciutats del món encarregada de mostrar les fotografies guanyadores del prestigiós premi de fotoperiodisme World Press Photo 2019 i els treballs guanyadors del concurs de Narrativa Digital.

La quinzena edició de l´exposició internacional World Press Photo 2019, organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, s´instal·la de nou al CCCB.

Amb el lema #verparaentender, la mostra dona a conèixer els treballs guanyadors del concurs internacional del mateix nom i que son majoritàriament inèdits al nostre país. Des de fa 15 anys l´exposició proposa una experiència que va més enllà de la mera observació de les obres guanyadores. L´Àrea educativa de la Fundació Photographic Social Vision ofereix un extens programa d´activitats paral·leles i visites comentades a escoles, empreses, col·lectius de risc i públic general que enriqueixen la comprensió de l´actualitat i de les funcions, valors i reptes del fotoperiodisme.

L´exposició de les fotografies guanyadores, que comença la gira mundial a Amsterdam, es podrà visitar al llarg de l´any en més de 100 ciutats d´arreu del món i 45 països, arribant a una audiència global de més de 4 milions d´espectadors.

Les 134 fotografies guanyadores d´aquesta edició han estat escollides entre les 78.801 imatges que s´han presentat a concurs, realitzades per 4.738 fotògrafes i fotògrafs internacionals.

Per segon any consecutiu, el jurat del concurs ha nominat 6 fotografies per guanyar el premi World Press Photo 2019 a la Fotografia de l´Any, 3 projectes per al nou premi World Press Photo 2019 al Reportatge Gràfic de l´Any, i 6 nominacions més a obres audiovisuals que opten als premis World Press Photo 2019 al Projecte Interactiu de l´Any i World Press Photo 2019 al Vídeo en línia de l´Any.

Activitats paral·leles

La Fundació Photographic Social Vision millora l´experiència expositiva amb la proposta de visites comentades i altres activitats paral·leles per generar debat sobre el valor i els reptes del fotoperiodisme i aprofundir en les temàtiques dels projectes guanyadors.

Entre aquestes hi trobem una projecció dels treballs guanyadors de les categories de Format Llarg i Format Curt del concurs Narrativa Digital oberta al públic a l´auditori del CCCB.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Address:
Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
When
From 27/04/2019 to 26/05/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year