World Press Photo 2023

Traductor de Google:

Photojournalism. The international exhibition features the best photographs of the year in the field of photojournalism.

For the 19th time, Photographic Social Vision is hosting the most renowned photojournalism exhibition in the world.

The exhibition features the winning photographs and multimedia productions of the World Press Photo 2023 competition, including all the regional winners, of which the competition highlights four overall winners.

Since last year’s edition, the competition has been following a territorial model, dividing the world into regions so as to ensure greater representation and diversity of photographers and stories. It has also done away with the restrictions on subject matter of previous editions and has created new categories centred on format: Singles, Stories, Long-Term Projects and Open Format.

More information.

Schedule

Others

Occur on:
Sala d'Exposicions.
With the collaboration:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Photographic Social Vision organitza per dinovena vegada l’exposició més reconeguda en l’àmbit del fotoperiodisme a escala mundial. La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2023, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

L’exposició mostra treballs, majoritàriament inèdits al nostre país, escollits per la seva qualitat visual i que ofereixen diversos punts de vista sobre l’actualitat. Mirades múltiples i panoràmiques que conviden a la reflexió, especialment enriquida en les visites guiades.

La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2023, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

Des de l'edició anterior, el concurs de fotoperiodisme més prestigiós del món aposta per un model territorial, que divideix el món en sis regions per assegurar una major representació i diversitat d'autors i històries. A més, s'han eliminat les limitacions temàtiques d'anteriors edicions i s'han creat noves categories centrades en el format: Fotografies Individuals, Reportatges Fotogràfics, Projectes de Llarga Durada i Format Obert.

La Fundació Photographic Social Vision millora l’experiència expositiva amb la proposta de visites comentades i altres activitats paral·leles per generar debat sobre el valor i els reptes del fotoperiodisme i aprofundir en les temàtiques dels projectes guanyadors.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions

Address:
Carrer de Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions
When
From 10/11/2023 to 17/12/2023

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year