"Xcèntric" Programació estable de cinema i vídeo d'avanguarda del CCCB: Projecció "Pantalla interior: Asparagus de Suzan Pitt"

Traductor de Google:

Al Hall.

Schedule


Pantalla Interior és un programa de projeccions al hall del CCCB dedicat a artistes que utilitzen el cinema com un instrument per expressar el món dels somnis o la imaginació. Aquest mes d'agost presentem l'obra de Suzan Pitt Asparagus.

Després de quatre anys de treball, l´animadora i pintora nord-americana Suzan Pitt va acabar el 1978 aquesta pel·lícula pintada a mà, una fita en la seva carrera i en la història de l´animació. Es tracta d´una experiència audiovisual única en què Pitt ens condueix cap a un viatge al·lucinogen per la seva psique, per la intricada flora de la sexualitat femenina i la selva frondosa de l´impuls creatiu. La raó es desarma davant el poder de les pertorbadores imatges, impregnades en la sensualitat del subconscient. Una pel·lícula descrita pel crític Jim Hoberman com «Meshes of the Afternoon, de Maya Deren, a l´estil de Yellow Submarine».

Asparagus, Suzan Pitt, EUA, 1979, 35 mm, 18 minuts (projecció en digital i en loop).

Directors/es: Suzan Pitt.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Address:
C Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
When
From 04/08/2020 to 30/08/2020.

Phone number

Telephone of information:
933 064 100

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year