Zona de Banys - El Parc del Fòrum

Traductor de Google:

Consulteu sobre el mapa el nivell d'ocupació de cada platja.

Des del 30 de juliol de 2022 queda prohibit fumar a les platges de Barcelona. S'exceptua d'aquesta prohibició l'espai ocupat per les "guinguetes-bar" de temporada instal·lades a la sorra.

Servei de suport al bany adreçat a les persones amb mobilitat reduïda (entrada en funcionament el 30 de juny)

 El servei de suport al bany adreçat a les persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l’aigua de manera autònoma es prestarà sota la supervisió del personal tècnic. Per garantir el funcionament correcte del servei i la comoditat de les persones usuàries cal el següent:

Cal sol·licitar cita prèvia (usuaris individuals i grups organitzats) La reserva es pot fer en línia o per telèfon. No cal cita prèvia quan tan sols es necessiti el préstec de material o petites assistències.

Els grups organitzats i centres sempre han de reservar cita prèvia per telèfon especificant el nombre total d’assistents.

Les persones usuàries individuals també hi poden accedir sense cita prèvia. En aquests casos, s’atén les persones usuàries d’acord amb la disponibilitat de cites de cada punt.

La peculiaritat de la Zona de Banys del Fòrum , fa que el servei de suport al bany disposi d’alguns elements diferencials respecte del de les platges. Les característiques d’aquest espai fan necessari un desplaçament vertical per accedir a l’aigua. L’accés a l’aigua es fa amb dues cadires hidràuliques elevadores. La infraestructura existent consta de:

Gandules per als usuaris de manera gratuïta. Tot l’entorn de la zona de banys disposa de terra de formigó. Les gandules faciliten la possibilitat de prendre el sol amb més comoditat.

Una pèrgola per protegir del sol a la zona d’espera

Diversos elements adaptats: vestidors, lavabos i dutxes.

Schedule

Address:
Plaça del Fòrum, 1
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Besòs i el Maresme
City:
Barcelona
Address
Plaça del Fòrum, 1

Phone number

Prior appointment:
647 426 595

More information

Web cita previa:
https://book.timify.com/?accountId=648c2d9b5f01dd79c87cfd0d&hideCloseButton=true

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year