56º Barcelona Polo Challenge Negrita Cup

Traductor de Google:

Polo. Con la presencia de seis equipos, el torneo es una de las citas más importantes del polo en España.

Del 17 al 26 de mayo, el Real Club de Polo de Barcelona acoge la 56ª edición del Torneo Internacional de Polo, la Barcelona Polo Challenge Negrita Cup.

Serán tres partidos diarios, durante dos fines de semana, que enfrentarán a seis equipos formados por jugadores de todo el mundo.

La final tendrá lugar el domingo 26 de mayo a las 14.30 horas, y a continuación se llevará a cabo la entrega de premios.

Más información.

Horarios

Amb la presència de sis equips, el BPC Negrita Cup tornarà a ser una de les cites més importants d'aquest esport mil·lenari a Espanya. El seu atractiu converteix aquest torneig en una ocasió irrepetible per gaudir d'un espectacle que celebra enguany la seva edició número 56.

Els polistes del Reial Club de Polo de Barcelona portaven ja 71 anys d’activitat quan, en 1968, van decidir instaurar la celebració d’un gran esdeveniment internacional. Aquesta gran competició es denominaria Torneig d’Hivern doncs es jugaria a la fi del mes de gener.

La primera edició es va jugar amb gran èxit, proclamant-se vencedor l’equip del Reial Club de Polo de Barcelona integrat per Enrique Calatayud, J. A. Tous, Jean Gregory i el Major R. Ferguson. En la dècada dels 80 el torneig va traslladar la seva disputa a la primavera, celebrant-se en els mesos d’abril o maig.

En els seus 56 anys de vida, el torneig ha comptat amb la participació de polistes molt relevants i de molt variada procedencia com els germans Domecq, els germans Trujillo, l’indi Jabar Singh, el Major R. Ferguson, i els argentins Héctor Cacho Merlos, que va estar entre els cinc millors jugadors del món, Milo Fernandez Araujo, Héctor “el Gordo” Barrantes, Pablo Jaureche, Ezequiel Kraft, Mathias Magrini, Martin Aguerre, Juan Ruiz Guiñazú i Pelayo Berazadi, entre d’altres. I al costat d’ells, destacats polistes del Reial Club de Polo de Barcelona que han competit en totes les edicions portant-se la victòria en nombroses ocasions.

Ja sota la denominació BPC Negrita Cup, el torneig internacional continua reunint figures que ofereixen al públic barceloní un espectacle trepidant sense igual. Sens dubte, les diferents condicions que envolten a aquest torneig li ofereixen un brillant futur que esperem compartir amb tots els afeccionats a aquest bell esport.Ja sota la denominació BPC Negrita Cup, el torneig internacional continua reunint figures que ofereixen al públic barceloní un espectacle trepidant sense igual. Sens dubte, les diferents condicions que envolten a aquest torneig li ofereixen un brillant futur que esperem compartir amb tots els afeccionats a aquest bell esport.

Reial Club de Polo de Barcelona

Dirección:
Av Doctor Marañón, 17*31
:
Les Corts
Barrio:
la Maternitat i Sant Ramon
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Reial Club de Polo de Barcelona
Cuándo
De 17/05/2024 a 26/05/2024

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año