Challenge Barcelona Triathlon 2023

Traductor de Google:

Triatlón. Ya están abiertas las inscripciones para participar en el espectacular triatlón de una de las ciudades más emblemáticas del mundo.

El Challenge Barcelona Triathlon se celebrará el domingo, 8 de octubre de 2023.

La prueba incorpora como gran novedad la modalidad Elit Short, exclusiva para triatletas profesionales, puntuable por el World Challenge Bonus y con 25.000 euros de premios. Se disputará bajo las distancias de 1.500 metros de natación, 60 kilómetros de bicicleta y 16 kilómetros de carrera a pie.

Con respecto a las demás modalidades, el Challenge Barcelona Triathlon cuenta con las siguientes distancias: 

  • Olímpica: 1.500 metros de natación, 40 kilómetros de ciclismo y 10 kilómetros de carrera a pie.
  • Sprint: 750 metros de natación con una vuelta, 20 kilómetros de ciclismo con dos vueltas y 5 kilómetros de carrera a pie con una vuelta.
  • Super Sprint: 300 metros de natación con una vuelta, 7 kilómetros de ciclismo con una vuelta y 2,5 kilómetros de carrera a pie con una vuelta.

La participación puede ser individual o en parejas. Las distancias Sprint y Olímpica permiten competir por relevos de entre dos y tres personas.

Puedes consultar todos los detalles de la competición e inscribirte en el web del Challenge Barcelona Triathlon.

Horarios

Otros

Organizado por:
Institut Barcelona Esports.

Enguany la prova incorpora com a gran novetat la modalitat Elit Short amb 25.000 euros de premis. Es disputarà sota les distàncies de 1.500 metres de natació, 60 quilòmetres de bicicleta i 16 quilòmetres de cursa a peu. Serà exclusiva per els i les triatletes professionals i puntuable pel World Challenge Bonus , una iniciativa on la franquícia ofereix als i les atletes d’elit l'oportunitat de competir per un rànquing amb una bossa de premis de 125.000 euros. Per altra banda, la prova també serà puntuable pel Ranking de la PTO , l’Organització de Triatletes Professionals, i aquesta modalitat Short també serà classificatòria pel The Championship de Challenge Family , un campionat anual que reuneix als i les millors triatletes del món a Samorin (Eslovaquia).

Pel que fa a la resta de modalitats, la Challenge Barcelona Triathlon tornarà a comptar amb les següents distàncies:

-   Olímpica : 1.500 metres de recorregut de natació, 40 quilòmetres de circuit de ciclisme i 10 quilòmetres del tram de la cursa a peu.

- Sprint : 750 metres de recorregut de natació amb 1 volta, 20 quilòmetres de circuit de ciclisme amb 2 voltes i 5 quilòmetres del tram de la cursa a peu amb 1 volta.

- Super Sprint : 300 metres de recorregut de natació amb 1 volta, 7 quilòmetres de circuit de ciclisme a 1 volta i 2,5 quilòmetres del tram de la cursa a peu amb 1 volta.

Com en la darrera edició, la participació pot ser individual o fins i tot en parelles. Les distàncies Sprint i Olímpica, també es podran fer en format relleus, de forma que si no es vol practicar les 3 disciplines, es pugui compartir la prova amb 1 o 2 companys.

Igual que en 2022, però amb un canvi de nom en la modalitat, el Challenge Barcelona Triathlon tornarà a oferir una opció per als més joves amb l’objectiu de promocionar i fer arribar aquesta prova als adolescents mentre gaudeixen del millor escenari i amb la màxima seguretat. Així, els nois i noies d’entre 12 i 17 anys que vulguin participar-hi tenen l’opció de fer-ho amb una distància Super Sprint amb els mateixos serveis que els adults.

A més de la competició, un any més torna la Tri Expo , la fira del triatló que tindrà lloc el divendres 6 d'octubre de 15 a 19 hores i el dissabte 7 d’octubre de 10 a 19 hores al CEM La Mar Bella, on tant triatletes com curiosos podran accedir a la Fira d’expositors de material esportiu especialitzat i també al marxandatge de la prova.


Retransmissió per Betevé

Per tots aquells que vulguin seguir en directe la competició però que no es puguin acostar al litoral marítim barceloní, aquest any Betevé tornarà a retransmetre la prova amb una programació especial que començarà a primera hora del matí i que s’allargarà amb un programa de més de 6 hores de duració.


Les inscripcions a la prova, que s’espera que reuneixi més de 3.000 participants, poden fer-se  aquí.


Alteracions de trànsit:

Per determinar

Diversos carrers del Districte de Sant Martí

Dirección:
Passeig Marítim del Bogatell, 80
:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diversos carrers del Districte de Sant Martí
Cuándo
08/10/2023

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año