Dansa Metropolitana

Traductor de Google:

Danza. El festival pone la danza al alcance de todo el mundo y facilita el diálogo entre crítica, artistas y público.

La danza y la arquitectura se fusionan en la 6.ª edición del Dansa Metropolitana. Del 9 al 26 de marzo, el festival llenará de danza los teatros, centros cívicos, calles, plazas, espacios públicos y edificios emblemáticos de doce ciudades metropolitanas como Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa y Viladecans, con actividades para un público amplio y diverso.

Este año destaca el incremento de propuestas de danza clásica y neoclásica, con la presencia de grandes ‘ballets’ de todo el mundo, y el foco en América Latina, con una selección de piezas de creadores y creadoras del otro lado del océano.

Puede consultarse la programación completa en la web de Dansa Metropolitana.

Us presentem la sisena edició del Dansa Metropolitana, un festival amb un model consolidat de participació de municipis de l’àrea metropolitana en un projecte cultural conjunt centrat en la dansa. Els eixos de programació són variats i amplis, com correspon a qualsevol gran festival, però hi podreu llegir traços comuns i compartits.

En primer lloc, aquest any hi ha una vinculació especial amb l’arquitectura, un projecte desenvolupat sota el nom de Liminar que permetrà veure dansa al mateix temps que visiteu edificis emblemàtics. En arquitectura i en dansa les línies són molt importants, línies per definir els edificis o línies toves per treballar el cos i l’espai. Per aquesta raó, enguany podreu gaudir també d’una programació de ballets de primer nivell pel que fa a dansa de tècnica neoclàssica, començant pel vídeo del festival que, aquest any, compta amb la participació d’IT Dansa en el seu 25è aniversari.

Volem que poseu atenció en el Focus Amèrica Llatina, una ocasió excepcional de descobrir una dansa compromesa, teatral i plena d’emocions fortes i de coses per explicar que ens arriba sobretot de Xile i de l’Argentina.

Completarà el programa una àmplia mostra dels diferents llenguatges del moviment en espectacles que es creen avui més a prop nostre, amb una àmplia representació d’artistes que treballen a l’àrea metropolitana de Barcelona de diferents generacions, així com un ric programa d’activitats gratuïtes i també de cinema.

Entre tota la programació podreu triar una dansa que us sorprengui, buscar apostes segures, descobrir nou talent o gaudir del festival a l’aire lliure.

Som-hi?

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Dirección:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Cuándo
De 09/03/2023 a 26/03/2023

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año