Marc Anthony

Traductor de Google:

Pop latino. El puertorriqueño presentará la gira 'Historia Tour' en el Palacio de Sant Jordi.

Tras su Vivendo Tour, Marc Anthony ha anunciado varias fechas en España de su gira Historia Tour.

A los 55 años, el artista de salsa que más discos ha vendido en todo el mundo encadena actuaciones y reconocimientos sin parar.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Palau Sant Jordi.

El porto-riqueny es converteix en un nou artista icònic i presentarà la seva gira 'Historia Tour' al Palau Sant Jordi el 13 de juny del 2024.

Marc Anthony ha anunciat diverses dates al nostre país per al proper estiu, després del seu 'Vivendo Tour'. Als 55 anys, l'artista de salsa que més discos ha venut a nivell mundial, encadena actuacions i reconeixements sense parar.

Transports públics

Amb motiu del concert de Marc Anthony que tindrà lloc al Palau Sant Jordi dijous, 13 de juny (21.30 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei d’autobusos llançadora per a la pujada, que farà el recorregut entre la plaça d’Espanya i el Palau Sant Jordi i circularà de les 19 h a les 21.30 hores. També posarà en funcionament un servei llançadora de busos de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 22.30 hores aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya.

En aquests serveis de bus llançadora seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles, tots ells articulats, portaran l'indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”.

Dijous el metro funciona fins a les 12 de la nit.

Per a més informació es pot consultar la secció avisos de servei del web de TMB.

Palau Sant Jordi

Dirección:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau Sant Jordi
Cuándo
13/06/2024

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año