Concert "Staples Jr. Singers"

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Jamboree.
Las localidades se venden en :
Jamboree.

Annie Caldwell veu · Willie Caldwell guitarra · Willie Caldwell Jr. baix · Abel Caldwell bateria · Edward Brown veu · RC Brown veu, guitarra · Troy Brown veu.

El directe de The Staples Jr. Singers és una oportunitat de veure una mostra de la música espiritual i incantatòria: una autèntica reunió familiar de soul gospel “made in” Mississipi.

El 1975 van publicar el seu primer i únic àlbum, “When Do We Get Paid”. Res més proper a la realitat, ja que “quan ens paguen?” era l’única pregunta que tenien al cap als seus començaments, per la seva condició racial.

Ara, el segell novaiorquès Luaka Bop, que també ha treballat amb publicacions de William Onyeabor, Floating Points o Alice Coltrane, s’ha encarregat de reeditar aquest vell tresor, la còpia original del qual és més que cobejada pels col·leccionistes.

Més de quaranta anys i tres generacions després, els membres originals que encara segueixen al circuit de The Staples Jr. Singers s’uneixen per presentar en directe els temes d’aquest primer àlbum remasteritzat.

Jamboree

Dirección:
Plaça Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Jamboree
Cuándo
12/07/2024

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año