Horarios
Días | Horas | Preus | ||
---|---|---|---|---|
Dimecres |
de 18.00 h a 19.30 h |
Entrada Gratuïta |
Otros
- Se celebra en:
- Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona.
- Colabora:
- Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona.
- Colabora:
- Ajuntament de Barcelona.
- Colabora:
- Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.
La cuina i la ciència convergeixen en un terreny fascinant on es combinen sabors, textures i processos químics. La cuina és un laboratori experimental on es produeixen reaccions i transformacions en els aliments. La ciència aporta coneixements sobre la física, la química i la biologia implicades en la preparació del menjar. Els xefs moderns s'inspiren en la ciència per entendre millor els processos culinaris i innovar, utilitzant tècniques per crear plats que combinen art i ciència. Aquesta fusió entre cuina i ciència no només impulsa la creativitat culinària, sinó que també ofereix oportunitats per comprendre millor els aliments, la nutrició i la salut d'una manera més precisa i informada.
Ponents:
Juli Peretó, catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UV, València
Pep Romany, cuiner i artesà, València
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
- Dirección:
- C la Rambla, 115
- :
- Ciutat Vella
- Barrio:
- el Raval
- Ciudad:
- Barcelona
- Cuándo
- 05/06/2024
Dirección electrónica
- E-mail:
- aebarcelona@fundaciorecerca.cat
También puede interesarte...
-
Poblenou Open Day
- Dónde:
- Diferents espais del barri del Poblenou
- Cuándo:
- 04/05/2024
-
Ciclo "El poder femenino en el cine"
- Dónde:
- CaixaForum Barcelona
- Cuándo:
- Del 09/03/2024 al 14/05/2024