Espectacle "Billy Elliot, El Musical"

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Victòria.
Las localidades se venden en :
Teatre Victòria.

BILLY ELLIOT El Musical, un dels espectacles més apassionants del món, arriba al Teatre Victoria de Barcelona després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid.

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

A partir de la seva estrena al Teatre Victoria i ateses les característiques de la seva extraordinària posada en escena, BILLY ELLIOT només es podrà veure a Barcelona, sense possibilitat de poder oferir aquesta espectacle en gira.

BILLY ELLIOT inclou un llenguatge que algunes persones poden considerar inadequat per a nens. Espectacle recomanat a partir dels 8 anys.

Teatre Victòria

Dirección:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Victòria
Cuándo
De 09/10/2021 a 13/03/2022

Web

Web venda d'entrades:
https://www.teatrevictoria.com

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año