Espectacle de dansa "Double infinite"

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Petita.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.

Amb el bagatge de 35 anys de trajectòria que els ha consolidat com un dels referents de la dansa del nostre país, Pep Ramis i María Muñoz es retroben de nou i excepcionalment a l’escenari amb aquest duet.

Double Infinite  és una peça feta des de la fragilitat, la senzillesa i l’amor pel seu ofici que els interroga sobre la identitat, l’individu o el cos.

Un espai gairebé nu on la mutabilitat es fa present mitjançant la il·luminació, el so i els objectes. Un treball minuciós sobre el detall, la precisió del gest, el ritme i la intensitat del moviment.

Double Infinite contempla la necessitat d’imaginar i de perseguir realitats impossibles, de construir una ficció que reveli la importància d’inventar-se el futur i projectar-lo més enllà del que és previsible.

La recerca d’alternatives a la realitat que ens envolta neix de la urgència de dissoldre el que percebem com a real i de donar-se la possibilitat de rebel·lar-se contra el que sembla inamovible, contra les estructures que ens edifiquen com a individus i com a societat. El cos és l’eina amb la qual podem escriure i dissenyar ficcions que ens qüestionin, que ens disloquin. El cos i el moviment contenen codis interns que s’allunyen d’idees estructurades i seqüencials. Parlem d’uns codis infinitament més nus, vertiginosos i reveladors que els de les pulsions del nostre hàbitat, del nostre món.

Autoria

Mal Pelo

Direcció i interpretació

María Muñoz i Pep Ramis

Edat recomanada: A partir de 16 anys

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Petita

Dirección:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Petita
Cuándo
De 01/07/2023 a 09/07/2023

Web

Web venda d'entrades:
http://www.tnc.cat

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año