Geisha/Samurái. Memorias de Japón

Traductor de Google:

Cultura japonesa. Un recorrido por la cultura japonesa a través de más de 150 obras.

El Palau Martorell acoge, por primera vez, una exposición que no se centra en un único artista, sino en toda una cultura. Se trata de Japón, su rica historia y sus tradiciones han despertado el interés de Occidente durante siglos. Tanto su elegancia, sutilidad y belleza como su dureza, sacrificio y disciplina se reflejan en las figuras de las geishas y los samuráis.

"Geisha/Samurái. Memorias de Japón" cuenta con más de 150 obras, incluyendo xilografías de época, caligrafías, armaduras, kimonos, catanas, objetos de perfumería, abanicos y netsukes (miniaturas), además de una selección de fotografías inéditas.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Palau Martorell.

El Palau Martorell acollirà, per primera vegada, una exposició que no se centra en un únic artista, sinó en tota una cultura. Es tracta del Japó, la seva rica història i tradicions han despertat l'interès d'Occident durant segles. Tant la seva elegància, subtilitat i bellesa com la seva duresa, sacrifici i disciplina, es reflecteixen en les figures de les geishes i els samurais.

Comissariada per Ferran López Alagarda, president de la Federació Espanyola d'Antiquaris, la mostra comptarà amb més de 150 obres, incloent-hi xilografies d'època, cal·ligrafies, armadures, kimonos, katanes, objectes de perfumeria, ventalls i netsukes (miniatures), a més d'una selecció de fotografies inèdites. Aquestes peces estaran distribuïdes en diferents seccions a les dues plantes principals del Palau Martorell. El Palau Martorell tornarà a obrir les seves portes a principis de maig fins al 8 de setembre per presentar aquesta captivadora exposició d'art japonès a Barcelona, rendint així un merescut homenatge a una de les cultures més influents i fascinants del nostre temps. Des de l'arrelat interès pel manga fins a les profundes influències de l'art oriental a Europa, amb especial èmfasi en el modernisme a la mateixa ciutat comtal, aquesta exposició és un homenatge vibrant a la diversitat i la riquesa cultural del Japó.

Palau Martorell

Dirección:
Carrer Ample, 11
:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau Martorell
Cuándo
De 10/05/2024 a 08/09/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://entradas.palaumartorell.com/

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año